четвер, 08 червня 2017 11:15

Амаль Клуні народжувала у королівському пологовому будинку
6

Амаль Клуні і Джордж Клуні
Палата Амаль Клуні
Палата Амаль Клуні
Палата Амаль Клуні
Палата Амаль Клуні

Первістки Джорджа і Амаль Клуні з'явилися на світло в Лондоні, куди подружжя вирушило ще кілька тижнів тому. Інсайдер стверджує, що зірки жили в просторому особняку Джорджа неподалік від британської столиці. Саме там і проводили час знаменитості, а самі пологи проходили в Kensington Wing of London's Chelsea and Westminster Hospital.

Для Амаль була підготовлена ​​палата класу люкс, вартість якої приблизно вісім тисяч фунтів стерлінгів на добу. У кімнаті Амаль є все для комфортного перебування: ортопедичне ліжко, ванна кімната, великий плазмовий телевізор та холодильними пристроями.

До слова, в останній раз подружжя виходили в світ разом якраз в Лондоні. Тоді вони позували фотографам, які висвітлюють прем'єру фільму "Обіцянка" (The Promise). Це був квітень. Треба сказати, що останні дев'ять місяців знаменитості намагалися зайвий раз не з'являтися на публіці і не давати ніяких коментарів з приводу вагітності Амаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Джорджа Клуні народилася двійня

Фанати вітають подружжя Клуні з народженням Елли і Олександра.

Про народження малюків Джорджа і Амаль стало відомо вчора вранці. Мама двійні відчуває себе добре, діти також здорові. А ось Клуні, судячи зі слів інсайдера, ще потрібен час, щоб прийти в себе.

Зараз ви читаєте новину «Амаль Клуні народжувала у королівському пологовому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути