середа, 07 червня 2017 10:36

У Джорджа Клуні народилась двійня

У Джорджа Клуні народилась двійня
Джордж і Амаль Клуні Фото: Reuters

Джордж і Амаль Клуні стали батьками.

"Джордж і Амаль стали батьками. У них народилися Елла і Олександр. Амаль і діти здорові, щасливі і відчувають себе добре". Джордж перенервував, йому знадобиться кілька днів, щоб відновитися і прийти в себе ", - повідомив представник пари.

Батьками подружжя стало вперше: ні у Амаль, ні у Джорджа раніше дітей не було. Новина про поповнення в сімействі пара підтвердила в лютому, повідомивши, що чекає двійню. Це, до речі, стало для подружжя Клуні повною несподіванкою:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французи дали Джорджу Клуні "Почесного Сезара"

"Коли Джордж і Амаль дізналися, що у них народиться двійня, то були дуже здивовані і навіть трохи перелякані, адже обидва вважали, що однієї дитини їм буде досить. А новина про хлопчика і дівчинку зробила їх по-справжньому щасливими", - розповіло джерело з оточення пари.

До зустрічі з Амаль Джордж Клуні був завзятим холостяком і навіть присягався, що ніколи більше не одружиться (актор з 1989 по 1993 рік був одружений з актрисою Талією Болсам). Доленосна зустріч з Амаль відбулася в 2013 році в Італії на одному з благодійних заходів. Після цього актор "кілька місяців переслідував Алламудін - дзвонив і писав". І все ж домігся свого: вже за півроку Джордж зробив пропозицію своїй коханій. Одружилася пара в 2014 році у Венеції, а через три роки з'явилася інформація про те, що чоловік і жінка чекають поповнення в сімействі.

"Ми шалено щасливі. Нас чекає велика пригода", - сказав Клуні в одному з інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «У Джорджа Клуні народилась двійня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути