Ексклюзиви
пʼятниця, 13 жовтня 2023 16:52

Аліна Гросу, після розлучення з росіянином, вперше прокоментувала новий роман
6

Аліна Гросу прокоментувала новий роман
Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу прокоментувала новий роман
Аліна Гросу прокоментувала новий роман
Аліна Гросу прокоментувала новий роман
Аліна Гросу прокоментувала новий роман

Українська співачка Аліна Гросу вперше прокоментувала чутки про новий роман. Зазначимо, що на початку повномасштабного вторгнення зірка розлучилась з російським актором Романом Полянським.

Артистка зізналася, що зараз зустрічається із обранцем, який вже встиг стати автором одного з її кліпів. Вона презентувала ліричну композицію "Сумую", у якій з'явилась разом з коханим. Однак обличчя чоловіка показувати не поспішає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіли одружитися: Тарабарова вперше розказала, чому розійшлась з Дантесом

"Це був один з рідкісних днів, коли нам вдалося романтично провести час. Зізнаюсь, ми тоді вперше дозволили собі вийти на таку прогулянку. По-перше, зараз не дуже доречно. По-друге, в обох багато роботи. Але, це була особлива дата для нас і тому вирішили зустріти її по-особливому. Вся романтика в простоті: в цінності спільного вечора, в обіймах, в поглядах, навіть дитячі атракціони піднімають настрій", - прокоментувала новий роман Гросу.

Телеведучий Микита Добринін прийшов на музичну премію Muzvar Awards 2023 з відомою моделлю і блогеркою Чарою Хорів. Прихильники запідозрили знаменитостей у романі після того, як вони разом позували перед камерами.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу, після розлучення з росіянином, вперше прокоментувала новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути