пʼятниця, 04 лютого 2011 10:03

Алессандра Амбросіо в яскравому купальнику бігала по пляжу (ФОТО)
6

Алессандра Амбросіо знову постала на знімках для Victoria`s Secret - на цей раз модель приміряла купальники та інші пляжні речі.

Між тим, журналу W модель зізналася, що вже мріє про весільну сукню.

"У мене є знімок сукні від Еліс Темперлі, я просто закохана в неї. Також я завжди мріяла, щоб Доменіко Дольче і Стефано Габбана зробили для мене щось. Сукні Dolce&Gabbana просто фантастичні. Так що мій вибір зупиняється на цих двох вбраннях. Я, ймовірно, вдягла би обидва", - поділилася Амбросіо.

Модель зізналася, що щаслива бачити своїх колег по Victoria`s Secret Міранду Керр і Дауцен Крез матерями.

"Я надіслала їм електронні листи з привітаннями. У мене є своя дитина, і я знаю, що в перші тижні або навіть місяці життя малюка у мами величезна кількість справ. Так що зараз їм треба просто сконцентруватися на дітях. Я бачила їхні знімки і посилала електронні листи з привітаннями, а тепер я не можу дочекатися зустрічі з малюками", - розповіла вона.

У той же час сама Алессандра поки не планує другу дитину.

"Я справді цього не планую. Аня не була запланована, так що я думаю, для мене це прекрасний спосіб заводити дітей. Мені подобається, коли це стає сюрпризом", - поділилася модель.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Алессандра Амбросіо в яскравому купальнику бігала по пляжу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути