вівторок, 21 березня 2017 12:20

Алессандра Амбросіо топлес знялась в еротичному відео
5

Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо
Алессандра Амбросіо

Модель Алессандра Амбросіо "ангел" Victoria's Secret знялася в Love Magazine. Вчора було опублікувало нове гаряче відео, де Алессандра залишилася топлес.

Режисером міні-кліпу став Даг Інгліш, а стилістом - Шон Найт. У кліпі під назвою "Весняні канікули" (Spring Break) Алессандра прогулюється навколо басейну і ніжиться у ванні, демонструючи свою фігуру. Поправивши мокрі пасма на обличчі, модель спокусливо дивиться в об'єктив камери. Пізніше вона виходить з води, знімає верх від купальника і, прикриваючи свої форми, прямує до чоловіка. В кінці пара зливається в гарячому поцілунку.

Бразильська супермодель Алессандра зізналася, що у неї завжди були хороші форми. Однак до участі в шоу Victoria's Secret вона не займалася спортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алессандра Амбросіо ледь не втратила бікіні в океані

"Ніхто з моєї родини не займався спортом", - сказала зірка в інтерв'ю Net-a-Porter.

"Так було, поки я не стала брати участь в Victoria's Secret шоу ... Тепер це стало нормальною частиною мого повсякденного життя".

Також модель розповідала про те, як змінювалося її тіло після пологів, адже у неї з бізнесменом Джеймі Мазуром двоє дітей: 24, серпня 2008 року народилася дочка Аня Луїза Амбросіо-Мазур, а 7 травня 2012 року - син Ноа Фенікс Амбросіо-Мазур.

"Ваше тіло ніколи не стане таким, яким було до вагітності, незалежно від того, що вам говорять. Цього не станеться. Але я думаю, що моє тіло стало краще після вагітності. Частково тому що я займаюся спортом, чого раніше не робила - зараз моє тіло більш спортивне, і я відчуваю себе краще, ніж раніше ", - додала Алессандра.

Проект Love Magazine - це календар, який рахує час до Нового року і кожен день приносить нове відео. Героїнями ролика стають найкрасивіші і сексуальні дівчата світу. І Алессандра Аброссіо не в перший раз бере участь в таких відео. Також в номері журналу з'являлися фотосесії з Іриною Шейк, Белою і Джіджі Хадід, Кендалл Дженнер, Сієною Міллер і Джеймі Кінг.

Зараз ви читаєте новину «Алессандра Амбросіо топлес знялась в еротичному відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути