вівторок, 13 листопада 2012 14:56

Олена Вінницька мріє написати казку і стати актрисою

Олена Вінницька мріє написати казку і стати актрисою
Однак найбільше співачка мріє якомога довше залишатися на сцені Фото: story.com.ua

Олена Вінницька мріяла стати артисткою і співачкою. І ця мрія уже стала реальністю, повідомляє ТСН.

"Найбільша мрія була стати артистом. В якомусь сенсі мені пощастило і моя мрія здійснилася", - зазначила співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Ця мрія з'явилася більше десяти років тому. Вінницька писала вірші та захоплювалася піснями Віктора Цоя. У 1993-му Олена створила свій гурт під назвою "Останній єдиноріг", але він розпався. Потім працювала на радіо та телебаченні, співала у "ВІА Грі", але усі ці етапи називає лише шляхом до своєї мрії.

"Якщо ти чогось хочеш, то потрібно просто твердо в це вірити і йти до останнього, до кінця, і тоді життя тобі обов'язково піднесе якийсь цікавий сюрприз", - підкреслила Вінницька.

Коли співачка розпочинала свою сольну кар'єру, її друзі не вірили, що вона стане відомою співачкою. Підтримували лише батьки та чоловік Сергій Большой. Секретом свого успіху Вінницька називає віру у себе, свою мрію і те, що не злякалася бути сама собою.

"Я ні в якому разі не намагаюся нікого наслідувати, тому що це безглуздо. Головне бути самим собою, головне бути індивідуальним, не таким як усі", - зазначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Вінницька розповіла про свої стосунки з Надією Мейхер

Навіть сьогодні, коли Вінницька досягла того, чого хотіла, вона не збирається зупинятися, у неї вже є нова мрія.

"Я мрію написати книгу, дитячу казку. Я мрію знятися в кіно. Я мрію якомога довше взагалі залишатися на сцені. Напевно зараз в даний момент це моя найбільша мрія", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Олена Вінницька мріє написати казку і стати актрисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути