пʼятниця, 19 липня 2013 14:33

Олексій Порошенко обвінчається у власному храмі

Депутат Вінницької обласної ради 28-річний Олексій Порошенко вирішив обвінчатися з 28-річною Юлією Аліхановою восени. Обряд вінчання пройде у садибі його батька Петра Порошенка в передмісті столиці — Конча-Заспі у селищі Козин. Вони мають свою власну церкву.

На інтернет-ресурсах писали, що обряд вінчання проведе священник Свято-Троїцького Іонінського монастиря української православної церкви московського патріархату.

"Я ще ні з яким священником не домовлявся. Звідки ці чутки, не знаю. Немає навіть ще точної дати. Може то буде глибока осінь. Я повідомлю. Ніяк не можу викроїти час для підготовки до весілля. Воно пройде в родинному колі. Запрошу не більше п'ятидесяти гостей" - сказав Олексій.

Олексій Порошенко сам вирішував, чи обвінчуватися йому. Але радився і з батьками.

"В нашій родині всі задоволені, що Олексій одружується. З майбутньою невісткою ми познайомилися два місяці тому на концерті у Києві в Палаці спорту. Але не настільки близько, щоб можна було наодинці поділитися секретами. Ми довго не спілкувалися. Хороша молода дівчина. Нормальна. Подарую їм на весілля якусь особливу річ. Будемо думати разом, що подаруємо молодятам. Але точно то будуть не гроші", - розповів Олексій Іванович, дідусь хлопця.

Олексій Порошенко знайомий з Юлією Аліхановою півтора року. Навесні дівчина змінила статус на "Фейсбук" — "Помолвлена с Алексеем Порошенко". Працює у фірмі "McKinsey & Компанія", яка консультує лідерів з питань менеджменту.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Порошенко обвінчається у власному храмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути