Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2012 17:17

Олександр Ширвіндт потрапив до лікарні через порушення кровообігу

Олександр Ширвіндт потрапив до лікарні через порушення кровообігу
В клініку актора привіз особистий водій Фото: ИТАР-ТАСС

Метр театру і кінематографу Олександр Ширвіндт потрапив до лікарні. Попередній діагноз - порушення кровообігу.

У клініку 77-річного Олександра Анатолійовича Ширвіндта привіз його особистий водій. Лікарі надали знаменитому пацієнтові окремі апартаменти. Почувається актор поки як і раніше не дуже добре, практично не встає з ліжка.

Як з'ясувалося згодом, у метра російського кіно і театру цілий букет захворювань, крім проблем із серцем. Тому медики мають намір визначатися з лікуванням тільки після остаточних результатів численних аналізів. А поки хворому прописали повний спокій.

Медики ввели Ширвіндту необхідні сильнодіючі ліки для того, щоб стабілізувати його стан, і негайно приступили до більш ретельного обстеження серця.

Між тим це не перша госпіталізація Олександра Анатолійовича з проблемами кровообігу. І медики побоюються, що будуть потрібні більш радикальні методи лікування. Так, в 2009 році з'явилася інформація, що Ширвіндт потрапив до лікарні через погане самопочуття, що сильно схвилювало численних шанувальників артиста. Однак син популярного актора Михайло Ширвіндт спростував чутки, повідомивши, що Олександр Анатолійович проходить планове обстеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ширвіндт мріяв зіграти Остапа Бендера

У 2008 році Ширвіндт також лежав в лікарні, і причиною цього називалися ті ж проблеми з кровообігом. Тоді повідомлялося, що у актора виявилося гостре порушення кровообігу, що протікає на фоні високої температури. Але незабаром прес-секретар Ширвіндта спростувала цю інформацію - нібито артист проходив диспансеризацію. Чи проходить і на цей раз Олександр Анатолійович плановий огляд лікарів чи мова все ж йде про серйозні проблеми зі здоров'ям, поки офіційний представник артиста не повідомляла.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Ширвіндт потрапив до лікарні через порушення кровообігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути