вівторок, 19 жовтня 2010 12:13

Олександр Рибак розчарувався в дівчатах

Олександр Рибак розчарувався в дівчатах

Норвезького співака Олександра Рибака залишила дівчина.

Про це він розповів вчора у Києві під час репетиції спільного концерту з Віталієм Козловським.

"Моя дівчина залишила мене цього року. Ми з нею зустрічалися довго. Я думав, що то кохання на все життя. Щоб більше часу провести з нею, відмовлявся від турів та концертів. Коли вона мене повністю отримала, я перестав її цікавити. Тепер розумію, що будувати життя під одну дівчину – дурниця. Дівчина може залишити тебе у будь-який момент", - сказав він.

Тепер на першому місці у Олександра Рибака – кар'єра.

"Коли починаю будувати стосунки з дівчатами, таких помилок більше не роблю. Зараз працюю над своєю кар'єрою. Перед Євробаченням мріяв про те, щоб стати великою зіркою. Після перемоги зрозумів, що це – пік моєї кар'єри, нічого більшого більше не буде", - сказав співак.

Пісню "Fairytail", з якою Рибак переміг на Євробаченні, він присвятив своєму першому коханню – скрипальці Інгрід Берт-Мехус.

"Кохання завжди надихає на створення шедеврів. Ми з Інгрід розійшлися 7 років тому. Вона кілька разів намагалася відновити наші стосунки, але я розумів, що колишніх стосунків вже не буде", - розповів Олександр.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак розчарувався в дівчатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути