Ексклюзиви
середа, 20 червня 2012 12:13

Алек Болдуін побився біля рацсу

Алек Болдуін побився біля рацсу
Актора розлютив папараці Фото: loveshow.org

Популярний голлівудський актор Алек Болдуін потрапив у халепу просто при виході з бюро реєстрації шлюбів. На нього вискочив папараці з камерою, однак Болдуін не розгубився і вдарив журналіста. Тепер потерпілий хоче судитися із зіркою, а сам артист заявляє, що все було з точністю навпаки.

Досить неприємний інцидент затьмарив радісний настрій 54-річного актора Алека Болдуіна і його коханої, 28-річної інструктора з йоги Хіларії Томас. Не встигли закохані залишити бюро реєстрації шлюбів, як на них вискочив папараці з камерою. За деякою інформацією, журналіст хотів зняти перші хвилини шлюбу новоспеченої подружжя. Однак не тут-то було. За словами репортера, голлівудський актор штовхнув його, вдарив у підборіддя і пішов. За даними ЗМІ, постраждалий має намір подати заяву про подію в поліцію.

Проте офіційний представник голлівудської знаменитості вже виступив із заявою, що все було з точністю до навпаки. За словами прес-аташе популярного актора, той сам "накинувся з камерою на Болдуіна", який змушений був захищатися. При цьому "жодних ударів завдано не було". Сам Алек не забув прокоментувати неприємний інцидент у своєму мікроблозі. Артист написав, що фотограф намагався вдарити його в обличчя камерою і взагалі "всі папараці повинні зазнати тортур водою". Примітно, що Болдуін не уточнив, що саме він та його наречена Хіларія Томас робили в бюро реєстрації шлюбу на Манхеттені. Втім, деякі світські хронікери вже заявляють, що голлівудський актор одружився.

Нагадаємо, новина про заручини Алека Болдуіна і Хіларії Томас була офіційно підтверджена на початку квітня. Хіларія Томас, яка раніше працювала танцівницею, підкорила серце голлівудської знаменитості близько року тому. Також повідомляється, що під час роману пара активно листувалася в мережі мікроблогів Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алек Болдуін вирішив одружитися з інструктором з йоги

Якщо Алек Болддуін насправді одружився, то цей шлюб для нього вже другий. Голлівудський актор був одружений з колегою по кінематографічному цеху Кім Бесінгер, яка прославилася завдяки головній ролі в картині "9 1/2 тижнів". Цікаво, що Алек і Кім познайомилися саме на знімальному майданчику. Вони грали у фільмі "Звичка одружуватися". Однак їхнє подружнє життя розпалася в 2002 році. У акторів є 16-річна дочка Айленд.

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуін побився біля рацсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути