пʼятниця, 26 січня 2018 15:56

Акторці українського походження дали гарвардську нагороду "Жінка року"

Акторці українського походження дали гарвардську нагороду "Жінка року"
Куніс отримала престижну нагороду. Фото: obozrevatel.com

Голлівудська актриса з українським походженням Міла Куніс отримала нагороду "Жінка року" від театрального співтовариства американського університету Гарвард The Hasty Pudding Theatricals.

Про це повідомило офіційне видання університету The Harvard Gazette.

Статуетку у формі золотого горщика з пудингом Мілі Куніс вручили за заслуги в галузі театру і кіно. На честь переможниці також влаштували парад по дорогах Гарвард-скверу.

The Hasty Pudding Theatricals - найстаріша театральна організація у США. Вручає нагороди акторам за вагомий внесок у розважальну індустрію. Раніше нагороду отримували Керрі Вашингтон, Хелен Міррен, Маріон Котійяр, Клер Дейнс, Джуліанна Мур, Енн Хетеуей, Рене Зеллвегер, Шарліз Терон, Скарлетт Йоганссон, Холлі Беррі та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Ештон Кутчер і Міла Куніс приїхали в Чернівці

Листопадовий номер журналу The Edit вийшов з 34-річною Мілою Куніс на обкладинці - видання представило на своїх сторінках яскраву фотосесію, для якої зірка фільму "Дуже погані матусі 2" (A Bad Moms Christmas) створила разом зі стилістами кілька красивих образів. В інтерв'ю вона розповіла не лише про нову картину, але і згадала більш ранні акторські досліди, а також відкрила двері в своє особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «Акторці українського походження дали гарвардську нагороду "Жінка року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути