понеділок, 30 липня 2012 15:49

Актриса Марина Александрова після пологів купує будинок в Європі

Актриса Марина Александрова після пологів купує будинок в Європі
Сина назвали Андрієм Фото: ИТАР-ТАСС

Відома актриса і новоспечена мати Марина Александрова вибрала ім'я для свого сина і поїхала за кордон, де з батьком дитини, режисером Андрієм Болтенком, хоче придбати нерухомість.

Нагадаємо, Марина Александрова вперше стала матір'ю в перших числах липня, однак всі подробиці пологів ретельно приховувала. Куди більш балакучими виявилися друзі популярної актриси, які в одному з інтерв'ю розповіли: "І мама, і малюк почуваються добре. Хлопчик народився справжнім богатирем! Тепер у Марини не один, а відразу два захисника. Вона по-справжньому щаслива!"

Як повідомляється, відразу після пологів Марина Александрова та Андрій Болтенко виїхали за кордон. Більш того, пара подумує придбати будинок в Італії або Іспанії, щоб там було добре не тільки малюкові, але і його відомій мамі. Александрова вже вибрала ім'я для дитини. Популярна актриса вирішила назвати сина на честь батька, Андрієм.

Нагадаємо, про те, що Марина знаходиться в цікавому стані, вперше привселюдно заявила художній керівник "Современника" Галина Волчек. Через вагітність Александровій довелося розірвати контракт з театром - актриса не вийшла на сцену в новому сезоні восени минулого року. Причому артистка так несподівано пішла в декрет, що буквально потрясла Волчек, яка поскаржилася, що її, художнього керівника театру, буквально поставили перед фактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса Марина Александрова народила первістка

Зазначимо, що Марина Александрова та Андрій Болтенко разом вже більше двох років. З самого початку їхнього роману вони не афішували свої стосунки. До цього Александрова була одружена з актором "Современника" Іваном Стебуновим і ледь не обвінчалася з іншим артистом Олександром Домогаровим. Болтенка ж неодноразово помічали в компанії супермоделі Наталії Водянової. Проте 29-річна Александрова підкорила серце чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Актриса Марина Александрова після пологів купує будинок в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути