четвер, 31 травня 2012 09:29

Марина Александрова вагітна первістком

Марина Александрова вагітна первістком
Актриса не називає ані стать, ані батька дитини Фото: ИТАР-ТАСС

Відома російська актриса Марина Александрова перестала приховувати свою вагітність. Артистка не уточнила, коли з'явиться дитина, проте відомо, що Марина чекає на сина.

Марина Александрова перестала ховатися від журналістів і з'явилася на одній із благодійних акцій в допомогу дітям в компанії іншої актриси Єлизавети Боярської. Обидві артистки вдяглися у кухарські халати і ковпаки і власноруч приготували для дітлахів різну смакоту. Світські хронікери одразу ж зауважили кругленький живіт Марини Александрової, мінімум косметики і той факт, що актриса дещо додала у вазі.

Сама Александрова була надзвичайно мила і охоче йшла на спілкування з журналістами. "Я зрозуміла, що головне щастя в житті - це сім'я. Трохи більше місяця тому я пішла в декрет, так що тепер у мене з'явився вільний час, який приділяю собі і близьким. Намагаюся багато гуляти на свіжому повітрі і відпочивати. Взагалі, коли жінка готується стати матір'ю, у неї сильно змінюється коло спілкування: починаєш більше бачитися з вагітними подругами або тими, у яких вже є діти", - цитує Александрову журнал HELLO!.

Однак, незважаючи на відвертість, Марина так і не повідомила найголовнішого: якої статі дитина і коли саме вона з'явиться на світ. Трохи порадувала світських хронікерів мати Александрової Ірина Анатоліївна. Вона заявила: "Коли онук народиться, няньчити його буду я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марина Александрова таємно вийшла заміж

Нагадаємо, чутки, що Марина Александрова чекає на дитину, з'явилися ще в жовтні минулого року. Проте сама актриса ніяк не коментувала їх. Про батька малюка взагалі нічого не було відомо. Лише в кінці грудня Александрова вийшла у світ зі своїм коханим. Ним виявився головний режисер Першого каналу Андрій Болтенко. Власне, саме йому газетярі і приписують батьківство.

Зараз ви читаєте новину «Марина Александрова вагітна первістком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути