середа, 19 жовтня 2022 15:40

Акторка "Жіночого кварталу" розкрила, ким працює її бойфренд-англієць
5

Акторка Ірина Сопонару зустрічається з великобританцем Рісом. Пара разом уже півтора року.

Закохані ще до початку повномасштабної війни Росії почали жити разом в Україні. Зірка "Жіночого кварталу" зізналася: їй пощастило, що коханий був поруч. Ріс підтримував Сопонару та не давав падати духом, розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Пара разом поїхала за кордон, де й перебували тривалий час. В Англії Ріс познайомив акторку з матір'ю та сестрою.

"Мені дуже пощастило, що ми були з ним разом. Якби я була одна, то я не знаю, як би я вигребла морально. Він дуже мене підтримував. Він проявив себе дуже добре до мене", – розповіла зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер Сенцов учетверте стане батьком

Також Сопонару розсекретила, чим займається її бойфренд.

"Він працює у компанії, але віддалено. Він працює за комп'ютером і йому байдуже, у якій країні світу це робити. Компанія, що виготовляє біологічно активні добавки, типу вітаміни для волосся, для шкіри. Найпопулярніший продукт – це серія засобів від випадіння волосся для чоловіків", – поділилася вона.

Акторка Ірина Сопонару зустрічається з великобританцем Рісом
Фото: instagram.com/irinasoponaru
Акторка Ірина Сопонару зустрічається з великобританцем Рісом
Пара разом уже півтора року
В Англії Ріс познайомив акторку з матір'ю та сестрою
Пара разом поїхала за кордон, де й перебували тривалий час

Ірина зізналась, що вже й не проти вийти заміж. Акторка постійно натякає про це коханому. Однак, доки в Україні війна, вони вирішили це не надто обговорювати. До того ж, Сопонару вже й хоче стати матір'ю.

"Я йому натякаю про обручку, але він сміється. Думає, що жартую. А я думаю: "Що смішного я сказала, я ж серйозно". Поки що не обговорюємо, бо війна. Але зараз прийду додому і запитаю. Я так хочу дітей, але мені так страшно народжувати їх у цей світ", – поділилася знаменитість.

Сопонару розповіла, що російські військові зробили з квартирою її подруги в Маріуполі на Донеччині. Знайома знаменитості тривалий час мешкає у Києві, але сама з Маріуполя. Квартира жінка вціліла, утім, росіяни її суттєво понівечили.

За словами акторки, вона була шокована від побаченого на фото з квартирки. Сопонару каже, що ніколи в житті не бачила такого безладу.

Зараз ви читаєте новину «Акторка "Жіночого кварталу" розкрила, ким працює її бойфренд-англієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути