Ексклюзиви
субота, 17 червня 2023 14:14

Акторка, яка грала у серіалі з Зеленським, заступилась за "хороших" росіян

Акторка, яка грала у серіалі з Зеленським, заступилась за "хороших" росіян
Катерина Кістень підтримує "хороших" росіян. Фото: instagram.com/stbua

Акторка Катерина Кістень назвала росіян, з якими вона спілкується "хорошими".

Зірка серіалу "Коли ми вдома" проживає у Швеції. Вона заявила, що поважає російських колег, які виїхали з країни й висловлюють чітку позицію щодо війни. Про це вона розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Вони страждають більше, ніж ми тут (у Швеції – Gazeta.ua), тому що це їх стосується більше, ніж будь-кого. Вони всі несуть за це внутрішню відповідальність. Вони всі включилися в роботу гуманітарну. Я просто постійно бачу ці очі, і я не можу цій людині сказати: "Гей ти, руський". Я на такому рівні не можу, людському", – заявила акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три дегенерати. Кисельов, Басков і Лепс хочуть платити за знищені "Леопарди"

Кістень додала, що не може вимагати від росіян виходити на протести та доводити свою позицію.

"На жаль, ця величезна країна, в якій одиниці роблять протести, сама перемелює ці одиниці. І тому вимагати від цих одиниць вийти з плакатом на площу – це означає убити себе, засунути себе за ґрати, знищити свою сім'ю. Я не можу таке пропонувати людям", – підсумувала.

Співачка Слава Камінська вляпалась у черговий скандал. Жінка заступилася за російську мову та заявила, що не планує повертатися до України. Зірка опублікувала скріншот 10 статті Конституції України. У ній йдеться про те, що в Україні можна вільно використовувати російську та інші мови. Українців обурив такий допис Камінської. У коментарях її буквально "закидали" камінням.

Зараз ви читаєте новину «Акторка, яка грала у серіалі з Зеленським, заступилась за "хороших" росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути