середа, 12 травня 2021 17:23

Актор "Вар'яти-шоу", який скинув 20 кг, поділився рецептом схуднення

Актор "Вар'яти-шоу", який скинув 20 кг, поділився рецептом схуднення
Актор поділився своїм рецептом схуднення. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Актор "Вар'яти-шоу" Максим Кравець розповів, що схуднув на 20 кг за 9 місяців. Він зазначив, що вирішив зайнятися собою в день народження.

"Уже скинув 20 кілограмів. Спочатку було дуже важко худнути. Проте на заощаджені на спиртному та непотрібній їжі гроші я накупив додому спортивного інвентаря. Лавки, штанги, гантелі та орбітрек", - розповів актор шоу на "Новому каналі".

Кравець облаштував домашній невеликий спортзал, в якому займається щодня. Ще він відвідує басейн двічі на тиждень.

"Почуваюся чудово. Сексуальна активність виросла в рази. Дружина мене хоче щодня. Зізнаюсь, я після тренування дивлюся у дзеркало і сам себе хочу. До речі, зрозумів одну штуку: якщо прагнеш позитивних змін у своїй фігурі, то легкого шляху немає. Мене вже веселять люди, які купляють пояси, коктейлі для схуднення, жироспалюючі продукти. Для вирішення всіх своїх проблем вони шукають "чарівну таблетку", - зазначив чоловік.

Актор поділився своїм рецептом схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові дієти: Каменських, Могилевська і Джамала поділилися секретами

"П'ять разів на тиждень тренуйтеся впродовж 45 хвилин. І не треба в залі розмовляти чи дивитися у дзеркало. Прийдіть, витисніться, як лимон, і йдіть далі робити свої справи. І найголовніше – правильно харчуйтеся, не дозволяйте собі чипси замість вечері, обмежте алкоголь і їжте за чотири години до сну. Спати, до речі, лягайте раніше – це корисно", - зауважив Кравець.

Раніше актор "Вар'яти-шоу" Максим Кравець розповідав, що схуднув за 3 місяці на 9 кг через те, що відмовився від алкоголю. Він зазначив, що його влаштовували форми та стан здоров'я, однак згодом з'явилася задишка, фізична та моральна втома.

Зараз ви читаєте новину «Актор "Вар'яти-шоу", який скинув 20 кг, поділився рецептом схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути