понеділок, 11 листопада 2013 12:25

???"Якщо хтось на моєму весіллі крикне "гірко", той отримає по голові" - Стас П'єха

Автор: фото:svitske.1plus1.ua
 

Співак Стас П'єха у інтерв'ю Катерині Осадчій на 1+1 розповів по власні плани щодо одруження та про те, що нещодавно став дядьком.

"Треба одружитися, треба і продовжити рід, тому що трапилось непередбачуване: мене випередила молодша сестра і народила доньку. Що стосується памперсів, я не готовий практикуватися, але на момент дорослішання, готовий показати, розказати, навчити. Буду з радістю присвячувати їй час, у мне є пісня "Колискова для дочки" я її написав у 18 років, сподіваюсь, що колись у мене буде донька і я її не співав тому що не доречно було, тепер присвячую племінниці на кожному концерті", - розповів співак.

Про власне весілля артист говорить, що хоче щось оригінальне, не таке як у всіх.

"Я пропозиції не робив, я вважаю, що це має бути щось особливе, а у мене фантазія в цьому напрямку не дуже розвинена. Я не дуже люблю весілля, ці гучні з'їзди тьоть, дядь з провінції, "гірко". Якщо хтось на моєму весіллі крикне "гірко", то отримає по голові. Якщо весілля, то це має бути щось нешаблонне, оригінальне, на свіжому повітрі, на горі. Я ж на багатьох весіллях працю, я бачу, як це відбувається, я хочу, щоб у мне по-іншому було", - говорить Стас П'єха.

Зараз ви читаєте новину «???"Якщо хтось на моєму весіллі крикне "гірко", той отримає по голові" - Стас П'єха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути