Ексклюзиви
пʼятниця, 25 грудня 2020 23:46

Які гонорари матимуть зірки в новорічну ніч

Які гонорари матимуть зірки в новорічну ніч
Макс Барських матиме найбільший гонорар. ФОТО: Instagram.com

Ціни на виступи зірок щоразу підстрибують напередодні новорічної ночі. Однак цього року не всі ризикують виступати на корпоративах через страх захворіти на коронавірус. Відмовились від виступів Потап і Настя Каменських, а також гурт ONUKA.

Про це повідомляє Страна.

Руслана Лижичко обіцяє потішити шанувальників онлайн-виступом в новорічну ніч і вийти в ефір зі свого будинку в селищі Лісники під Києвом.

Співачка TAYANNA виступатиме в розважальному комплексі Verholy Relax Park, що знаходиться під Полтавою. Ціни стартують від 29 500 гривень за людину при розміщенні в напівлюксі, якщо ж ви хочете розміститися в котеджі, то це буде 45 тисяч.

Діма Коляденко цього року виступатиме на приватному заході за майже 200 тисяч гривень. Наталія Могилевська також співатиме на корпоративі, але в Буковелі. За цей виступ організаторам доведеться заплатити від 700 тисяч гривень.

Оля Полякова виступить в новорічну ніч тричі: на одній приватній вечірці, а після - в готелі на воді Bakkara і в комплексі Osocor Residence. Зараз новорічний корпоратив з нею обійдеться організаторам приблизно півтора мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова у благодійній акції закликає допомагати онкохворим дітям

Діма Монатік виступатиме в столиці зі своїми підопічними - Лідою Лі і Ніно Басилая. Виступ трьох артистів у новорічну ніч коштуватиме майже 3 мільйони гривень.

Студія "Квартал 95" виступить 30 грудня у Freedom Hall. Місце за столиком обійдеться від 2000 до 4000 грн.

Макс Барських у новорічну ніч виступить у київському ресторані Alaska. Вартість квитка залежить від поверху, на якому знаходиться столик, приблизно від 6000 до 9000 гривень. До речі, у Барських в ніч з 31 грудня на 1 січня заплановано три виступи і концерт. Гонорар за все це буде близько 6 мільйонів гривень.

В соцмережах триває флешмоб #БудинокДитиниНеДляДитини. Його запустила благодійна організація "Надія і житло для дітей", щоб привернути увагу до того, що діти в Україні мають зростати в сім'ях, а не в інтернатах. Українців просили поділитися спогадами та світлинами з дитинства.

Зараз ви читаєте новину «Які гонорари матимуть зірки в новорічну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути