четвер, 07 січня 2021 23:46

Як святкували Різдво українські зірки

Як святкували Різдво  українські зірки
Світлана Тарабарова відзначила Різдво в сімейному колі. ФОТО: Instagram.com

7 січня українці відзначають православне Різдво. Більшість зустрічають це свято у сімейному колі. Не виняток і українські зірки.

До прикладу, співачка Ірина Федишин приїхала на Різдво до своєї бабусі в Тернопільську область. Жінки разом накривали на стіл, про що свідчить відео на сторінці Федишин в Instagram.

Виконавиця Світлана Тарабарова також відзначила цей день у сімейному колі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це була радість - принести додому пакет цукерок". Танцюристка згадала, як колядувала в дитинстві

"Святий вечір. Святкуємо у сімейному колі вдома, з бабусями і дідусем відеозв'язком. З Різдвом нас всіх! Щастя у кожен дім," - привітала Тарабарова своїх підписників в Instagram.

Реперка Аlyona Аlyona звернулася до фанатів з чуттєвим привітанням:

"З Різдвом Христовим! Вас щиро вітає вся моя родина і хоче нагадати, що Різдвяні свята – це про сімейні традиції, це можливість навідати далеких рідних і приділити увагу сім'ї. Запашна кутя, стрічання першої зорі, колядники – ця атмосфера закарбована в серці кожного з нас. Не проміняю сімейний затишок ні на що. І своїх дітей буду вчити, що Новий рік можна зустрічати де завгодно, а от Різдво – вдома. Ціную традиції, поважаю звичаї, прислухаюся до слів пращурів. Вірю в Бога."

Переможниця "Танців з зірками 2018" Ілона Гвоздьова поділилася дитячими спогадами та розповіла, як колядувала. Вона обожнює новорічно-різдвяні свята, адже для зірки це привід побути вдома з дітьми та чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Як святкували Різдво українські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути