понеділок, 16 березня 2020 12:41

Як пройшли останні вокальні бої "Голосу країни"

Як пройшли останні вокальні бої "Голосу країни"
У попередній випуск шоу покинули 11 учасників Фото: Tv.ua

Відбулися вокальні поєдинки у 9 випуску "Голосу країни" 10 сезону. У попередній випуск шоу покинули 11 учасників.

Команда Потапа і Насті Каменських.

IT-спеціаліст 27-річний Максим Перепелиця і представник молодого покоління R&B з Харкова Єгор Шагаков першими відкрили вокальні бої. Молодий дует хлопців на сцені заспівав популярний хіт Call Out My Name. Подружжя Потапа та NK обрало для подальшої боротьби у складі своєї команди Максима Перепелицю, а от Єгор Шагаков покинув проєкт.

Тетяна Ничай, донька оперного співака, та маленька NK Каріна Балашова - дуже сильні вокалістки. На сцені "Голосу країни" заспівали американський хіт Аріани Гранде God is a woman. Потап і Настя Каменських прислухались до більшості суддів та залишили у команді Каріну.

Зійшлись у вокальному бою професійний футболіст Вахтанг Вахтангішвілі та Юлія Коровко - дівчина, що вважала себе некрасивою. Виконали пісню Потапа і Насті "Не люби мне мозги", чим надали зовсім нового звучання пісні. Юлія продовжила участь у проєкті.

Модель зі співочим талантом Катерина Степура та бібліотекарка Анна Боршовська у вокальному бою виконали хіт "Каждый раз" співачки Монеточки. На думку Монатіка, Катерина була кращою. Аня покинула шоу.

Співачка Альона Крутієнко, яка працює у барі, і талановита Олеся Лейченко обидві бажали довести команду Потапа і Насті до перемоги. Виконали пісню Тіни Кароль "Не дощ". Подружжя Потапа і Насті обрало Олесю Лейченко.

Команда Дана Балана.

Олекандра Горупа, яка підняла тему домашнього насилля, та китайський студент Сюй Чуань Юн зійшлись у вокальному бою вокальних боїв проєкту. Дует Олександри та Сюя взаємно підтримував одне одного та виконав пісню NK "Тримай". Насті Каменських так сподобався виступ молодих вокалістів, що вона заспівала з ними уривок пісні у тріо. Дан Балан обрав китайця Сюя.

Дівчина, яка прагне поєднати серця Дана Балана і Тіни Кароль за допомогою інстаграм-акаунту "Фан Дан-Тіна", Анна Безгалова та ще одна прихильниця творчості Дана Балана, Анастасія Балог, виконали пісню Let her go. Дан обрав Анастасію.

Українська Емі Вайнгауз, Крістіна Карабанова, російська актриса родом з України Каріна Арбельяні та матір чудових синів Тамара Балюк зійшлись у останньому вокальному бою Дана Балана. Тріо виникло через відхід Василіси Старшової з команди "дракули". Дівчата однаково люблять творчість свого наставника та не на жарт боролися за останні місця у його команді. Дівчата заспівали Bad Romance /In the shadows. Дан Балан зупинив вибір на Крістіні і Тамарі.

Команда Тіни Кароль.

Дослідниця української пісні зі Львова Уляна Горбачевська та юрист Роман Клюба зійшлись у вокальному бою шоу. Виконали українську пісню "Ой там на горі, ой там на крутій". Тіна обрала для подальшої боротьби Уляну Горбачевську.

Юний львів'янин Віталій Окс, що потерпав від булінгу, та вулична музикантка з Росії Ксенія Буга всіма силами боролися за перемогу у бою. Виконали пісню-маніфест гурту The Hurts "Wonderful life". Нарвались на критику Дана Балана. Тіна похвалила учасників та обрала кращого - Віталія.

Галицька дівчина Ольга Баландюх та фанатка творчості Тіни Кароль Анна Трубецька зійшлись у бою на сцені "Голосу" під піснею Sweet dreams. Тіна продовжила боротьбу з Анною як більш сформованою вокалісткою.

Ексучасниця "Голос країни" в складі команди Сергія Лазарєва Ольга Мельник та офіцер ЗСУ Василь Процюк зійшлись в одному з останніх вокальних боїв. Перед виступом в Олі трапилась несподівана панічна атака, але дівчина швидко взяла себе в руки та вийшла на сцену з чоловіком, щоб виконати легендарну пісню Андрія Кузьменка "Спи собі сама". Шоу продовжила Ольга Мельник.

Команда Монатіка

Тетяна Сова, яку врятувала від анорексії музика, та мультиінструменталіст Сергій Асафатов, що виріс у дитячому будинку, стали наступними, хто боровся у вокальному змаганні. Виконали пісню "Сансара". За словами учасників проєкту, Монатік обрав Сергія, але на "крадіжці" її миттєво перехопили Потапа і Настя. Попередній вокаліст Євген Анішко, що сидів на запасному кріслі, вибув із шоу.

Актор театру Руслан Опанасенко та загадкова дівчина, яка постійно прагне самовдосконалення, Мєлєн Пасса у вокальному бою виконали пісню All for us. Судді розділились у думках, хто з них кращий, втім Монатік обрав екстраординарну Мєлєн.

23-річний мрійний-співак Олександр Календа та бек-вокаліста виконавця Constantine Марко Квітка зіткнулись у суворому чоловічому бою. Заспівали пісню ексучасника "Голосу" ROZHDEN під назвою "Знаешь". Автор пісні був присутній у залі, тому не стримався і виконав з хлопцями уривок власної пісні. ROZHDEN зізнався, що йому більше сподобався вокал Олександра. Монатік додав, що хоче попрацювати з Сашком також, тому обрав його для своєї команди. Марко Квітка не покинув шоу, адже його миттєво "викрала" Тіна Кароль. Відтак Андрій Подкалюк, який сидів на запасному кріслі від початку боїв, залишив кімнату з "вкраденими" вокалістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-10": скандальна учасниця із бази "Миротворець" прийняла рішення

Запальний латиноамериканський хіт 16-річної похресниці ведучої Лідії Таран Зоряни Атлас та прибиральниці в цирку Асі Хорошун став одним з останніх у вокальних боях. Вони підхопили на ноги зал проєкту піснею Havana. Монатік дав шанс Асі.

Голос країни" - вокальне талант-шоу, яке виходить на телеканалі "1+1". Проєкт відрізняється від всіх інших тим, що на вибір суддів впливають тільки вокальні дані учасника. Кожен, хто бере участь в проекті, проходить "сліпі прослуховування": зіркові судді, не бачачи людини, обирають її за майстерне виконання пісні. Шоу зародилось у Нідерландах в 2010 році та стрімко поширилось у всьому світі. Всього за рік проект втілили в Україні. У 2020 році прогримить 10 сезон "Голосу країни", який відкриє для глядачів нових артистів.

Зараз ви читаєте новину «Як пройшли останні вокальні бої "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути