понеділок, 16 березня 2020 09:00

"Голос країни-10": скандальна учасниця із бази "Миротворець" прийняла рішення

"Голос країни-10": скандальна учасниця із бази "Миротворець" прийняла рішення
Учасниця "Голосу країни" росіянка Василіса Старшова, яка загриміла у базу "Миротворець", пішла із шоу. Фото: nstagram.com/vasilisastarshova

Учасниця "Голосу країни" росіянка Василіса Старшова, яка після 1 випуску 10 сезону загриміла у базу "Миротворець", вирішила сама піти із шоу.

Про це під час останнього етапу вокальних боїв повідомила ведуча Катерина Осадча. Вона побажала співачці успіхів у подальшій кар'єрі. Однак чим було викликане таке рішення Старшової - невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-10": зіркові тренери вляглися на підлогу

Російська співачка була у команді тренера Дана Балана. Тому один вокальний бій залишився без суперника. Організатори шоу прийняли рішення, що останні три учасники в команді Балана виступлять разом у тріо. Ними стали Христина Карабанова, Карина Арбельяні і Тамара Балюк, які виконали Bad Romance /In the shadows.

Після деяких роздумів, Дан Балан попрощався з Кариною.

Василіса Старшова виступала солісткою російського гурту "Ленінград". Гастролювала з ним Росією та навіть Кримом. У серпні 2016 року побувала в Криму на фестивалі "Золота балка", що пройшов у місті Балаклава, чим публічно підтримала окупацію Криму, і відтак потрапила в українську базу "Миротворець". Після того, як потрапила в "Голос", - зверталась до президента України Володимира Зеленського дозволити їй перебувати в Україні та продовжити участь у шоу. Вона заявляла, що у жодних пропагандистських акціях жодної держави ніколи не брала участі.

Зараз ви читаєте новину «"Голос країни-10": скандальна учасниця із бази "Миротворець" прийняла рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути