Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2024 12:19

Як колишній Ксенії Мішиної зміг виїхати з України під час війни
3

Андрій Рибак і Олександр Еллерт
Фото: instagram.com/rybak_sydney
Андрій Рибак і Олександр Еллерт
Андрій Рибак і Олександр Еллерт

Гуморист і колишній Ксенії Мішиної - Олександр Еллерт - виїхав з України в США на початку повномашстабного вторгнення. Тоді в мережі поширювали чутки, що він перетнув кордон незаконно.

Однак його близький друг - Андрій Рибак - пояснив, що артист виїхав згідно закону. Про це сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Я не погоджуюся зі словом "втеча". По-перше, він був тут і на початку повномасштабного вторгнення він був в Україні. Він законно виїхав. В нього, здається, щось чи астма, чи велика проблема з диханням. Це правда. Він, бувало, якщо пробігав і звідкись повертався, ми піднімалися на 3-4 поверх додому, в нього була така аж хрипуча віддишка. Він нічого з цим не робив. Продовжував курити. Я знаю, що в нього є всі потрібні документи, він законно виїхав. Не так, типу, що я волонтер, поїду куплю дрон і не повернуся", - прокоментував Рибак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все своє, рідне" - 34-річна Ксенія Мішина показала себе без макіяжу

Додав, що з моральної точки зору не розуміє друга.

"Не розумію, бо в нього були інші ідеї. Я йому казав: "Давай щось знімемо на YouTube-канал". Це було після повномасштабного вторгнення. Він сказав, що я не хочу цим займатись. Хочу займатись чимось важливим, чимось серйозним, а не сидіти і фігню молоти. А потім, я дивлюсь зараз, він продовжує стендап читати. Він, коли поїхав, продовжив знімати на YouTube, хоча він сказав, що я не хочу. Мені дивно. Маючи ресурс, будучи публічною людиною тут, він міг би робити це зараз тут. При чому не лише створювати контент, а й допомагати, робити якісь збори, могли зробити якийсь тур", - підсумував Андрій.

У 2021 році Мішина взяла участь у романтичному реаліті "Холостячка", де закохалася в коміка Олександра Еллерта. Пара була разом кілька місяців, проте вони розійшлися через "постійні гойдалки" та "безпідставні ревнощі", які нібито доходили до божевілля.

Зараз ви читаєте новину «Як колишній Ксенії Мішиної зміг виїхати з України під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути