субота, 14 листопада 2015 11:49

Ахтем Сеїтаблаєв закликає всіх, хто почувається небезпечно поїхати з Криму

Автор: ru.krymr.com
 

Актор та режисер Ахтем Сеїтаблаєв переконаний, що всі, хто почувається небезпечно у Криму, повинні поїхати звідти, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Хочу всіх забрати звідти, не тільки своїх дітей. Я може скажу крамольну річ, але я закликаю усіх, хто відчуває небезпеку до себе та своїх дітей, щоб виїхали з Криму. Ми забов'язані зберегтися та повернутися до Криму", - говорить Ахтем Сеїтаблаєв.

Нагадаємо, донька режисера Ахтема Сеїтаблаєва погодилась на російський паспорт, щоб продовжити навчання.

У режисера четверо дітей, двоє з яких живуть в Криму.

"Дочці старшій довелось взяти російський паспорт, адже син ще маленький, тому що вона навчається. Її поставили перед вибором: чи ви отримуєте паспорт чи ви не навчаєтеся. Я взагалі всім своїм землякам і дітям говорю, що отримання російського паспорту, це як документ, який є необхідним лише для фашистів, які зупиняють тебе на вулиці і якщо ти не маєш документів забирають тебе до в'язниці, що часто трапляється", - говорить Ахтем Сеїтаблаєв.

За словами режисера, його син у школі потрапляє у сутички через свої проукраїнські настрої.

"Діти справжні українські патріоти, мій син сміливий і займається східними єдиноборствами. Мати його часто говорить, що він б'ється у школі, тому що проукраїнські налаштований хлопець і через це бувають конфліктні ситуації", - говорить режисер.

Зараз ви читаєте новину «Ахтем Сеїтаблаєв закликає всіх, хто почувається небезпечно поїхати з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути