середа, 19 грудня 2012 16:25

"Я знаю, що їх теоретично тут є багато. Хотілося би знати хто" — Тягнибок про геїв у Раді

"Я знаю, що їх теоретично тут є багато. Хотілося би знати хто" — Тягнибок про геїв у Раді
Політик наголошує, що у ВО "Свобода" немає кумівства Фото: tsn.ua

Олег Тягнибок не вважає, що присутність його молодшого брата Андрія у парламенті є кумівством, бо він пройшов не за списком, а по мажоритарці. Про це політик розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Тільки він міг перемогти у цьому окрузі, оскільки це був олігархічний округ. Там купували все направо і наліво, закидували все подарунками так звані золоті рибки", - зауважив він.

"Кумівство з нашого боку, з боку ВО "Свобода" могло би бути тоді, якщо би ми прийняли рішення брата запхати до списку. Але це ж він пішов на округ, більше того, на складний округ, і він переміг", - наголосив лідер ВО "Свобода".

За словами Тягнибока, який відомий своїми різкими висловлюваннями на адресу гомосексуалістів, у нього немає знайомих з нетрадиційною орієнтацією.

"Чому ви кажете "різкі"? Ви краще скажіть, що ми є рішучі. Ми є проти того, щоб поширювалась пропаганда всяких різних сексуальних збочень, нетрадиційних методів сексуальної орієнтації", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" обіцяє привчити Партію регіонів до порядку

Між тим Тягнибок зізнався, що хотів би знати, хто у Верховній Раді має нетрадиційну орієнтацію: "Я знаю, що їх теоретично тут є багато. Хотілося би знати хто".

Зараз ви читаєте новину «"Я знаю, що їх теоретично тут є багато. Хотілося би знати хто" — Тягнибок про геїв у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути