пʼятниця, 12 липня 2013 19:04

"Я насамперед думала про себе" - молода коханка "ударівця" Куніцина

"Я насамперед думала про себе" - молода коханка "ударівця" Куніцина
Сергій Куніцин з Юлією Гогіної та її дочкою Міланою Фото: censor.net.ua

Нардеп від "УДАРу" Сергій Куніцин познайомився зі своєю новою коханою Юлією Гогіною 1,5 роки тому в літаку з Сімферополя до Києва. Уже вісім місяців парочка живе разом і виховують двох дітей Юлії від попередніх шлюбів 12-річного Гліба і 3-річну Мілану.

"Якби мені хтось рік тому сказав, що зі мною це станеться, я міг би посперечатися на велику суму грошей. Але напевно в житті бувають ситуації, які неможливо пояснити", - розповів Куніцин в ефірі телеканалу "1+1".

Про те, що іде від дружини Галини Кашаєвої, з якою прожив у шлюбі 27 років, політик повідомив у листі.

"Переживав, що вона могла з собою щось зробити. Тому я написав листи мамі, дітям і їй. І передав ці листи перед від'їздом. Не через боягузтво. Я просто розумів, що так буде менш болісно. Це все одно буде боляче, але менш болісно", - зазначив він.

Між тим, Галина поки що є офіційною дружиною Куніцина і розлучення давати відмовляється.

Однак Юлію Гогіну такий стан речей не засмучує. Вона вже навіть іноді підписується прізвищем Куніцина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Ударівець" Куніцин показав свою молоду коханку

На момент знайомства з Куніциним Юлія знала про те, що у нього є законна дружина. Також вона знала, що Галина лікувалася тоді від Гепатиту С.

"Звичайно було шкода. І тим більше я знала, що вона проходить лікування, у неї хвороба. Шкода. Але знаєте, можливо це прозвучить дуже жорстоко, але кожен сам коваль свого щастя і я насамперед думала про себе, і про свою сім'ю, і про своїх дітей. Я думаю, що навіть якщо б він до мене не пішов, не був би щасливий ніхто - ні він, ні вона, ні я", - зазначила Гогіна.

"У цій ситуації одна жінка щаслива, інша нещаслива. Я зробив такий вибір. Хтось може засуджувати такий вчинок по відношенню до попередньої історії мого життя. Але я вважаю, що я вчинив по-чоловічому. Я не став бігати між двома жінками і зізнаватися обом в коханні", - підтримав свою нову кохану Куніцин.

Зараз ви читаєте новину «"Я насамперед думала про себе" - молода коханка "ударівця" Куніцина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути