вівторок, 12 листопада 2019 15:41

"Я плакала щодня": Дорофєєва розповіла про боротьбу з хворобою

"Я плакала щодня": Дорофєєва розповіла про боротьбу з хворобою
Надя Дорофєєва розповіла, як поборола захворювання. Фото: hyser.com.ua

Вокалістка українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вперше розповіла про захворювання, яке її спіткало 9 років тому.

Співачка зізналась, що перехворіла шкірним захворюванням демодекоз на шоу "Слава+", яке веде Слава Дьомін на YouTube-каналі Люкс ФМ.

"9 років тому я захворіла на грип і я не пропила після хвороби пробіотики. У мене почався дисбактеріоз. Перші прояви у мене були на обличчі і "класні" косметологи почали мені лікувати обличчя антибіотиками, мазями якимись. Та ставало все погіршуватися. Пам'ятаю, я ридала кожен день, коли дивилася на себе в дзеркало. Це був дуже важкий період. Приїжджаю на зйомку, а у мене все обличчя всипане прищами", - згадує Надя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міша Романова збільшила груди на 16-му тижні вагітності

Протягом семи місяців лікарі на могли знайти причину. Потім дівчина поїхала до батьків у Сімферополь і мама відвела її в лікарню.

"Ми здали всі аналізи, які тільки можна було й у мене знайшли дисбактеріоз кишечника. Я місяць пропила таблетки і у мене все пройшло", - розповіла Надя.

Цікаво, що саме в той період часу співачка познайомилась з майбутнім чоловіком, музикантом Володимиром Дантесом.

Гурт "Время и Стекло" Надя Дорофєєва і Позитив випустили кліп на пісню з нового альбому VISLOVO. Трек під назвою "Лох" опублікували на офіційному YouTube-каналі групи.

Режисером відео стала Таня Муіньо, яка нещодавно створювала кліп для американської співачки Кеті Перрі.

У ролику оживають найяскравіші тренди 2000-х: total denim, лакові куртки, зухвалі міні, рейверські окуляри, кепі, ланцюги та максимум непоєднуваних аксесуарів.

Зараз ви читаєте новину «"Я плакала щодня": Дорофєєва розповіла про боротьбу з хворобою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути