середа, 23 лютого 2022 01:45

"Я гей? Бабій? Було образливо, я сміявся" - Зібров відверто розказав про Insta-залежність та ставлення до хейтерів
5

Співак Павло Зібров, який емоційно описав секс із дружиною, зізнався, на кого підписаний у Instagram та чиї фото любить роздивлятися.

Артист розповів, що має залежність від соціальної мережі і називає Instagram "заразою". Деталями віртуального життя виконавець поділився у програмі "Зірковий шлях".

"Якщо гарні дівчата, чого б не подивитися на них? (Дженніфер - Gazeta.ua) Лопес, наприклад, її форми...Вони мені подобаються, я все-таки не тільки артист, я чоловік, мужчина. Отак дивишся на них, і вони викликають емоції такі, правильні емоції, чоловічі емоції", - каже Зібров.

Павло Зібров зізнався, що залежний від Instagram
Фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров зізнався, що залежний від Instagram
Павло Зібров зізнався, що залежний від Instagram
Павло Зібров зізнався, що залежний від Instagram
Павло Зібров зізнався, що залежний від Instagram

Крім цього і самому співаку часто надсилають пікантні фото в приватні повідомлення. Та артист звик фільтрувати і еротику і закиди хейтерів.

ДИВІТЬСЯ ФОТО: "Поцілунок з коханцем" - Сумська показала фото 31-річної давнини

"Якось написали, що я гей. Я думаю: я - гей? Голова партії шанувальників жінок України? Бабій? Це приємніше, коли бабієм називають, а не геєм. Оце було образливо, я сміявся", - пояснив музикант.

Зібров не приховує, що користується фотошопом.

"Ну, якщо, чесно кажучи, ти недоспав або перепив, і в тебе якісь проблеми під очима, мішки, або очі не дуже відкриті, можна трошки фотошопити, безумовно. Бо я артист, і незвично дивитися на артиста припухшим якимось і страшним", - підсумував артист.

Співак Павло Зібров привітав із 25-річчям доньку Діану. Виконавець поділився архівними фото з іменинницею в Instagram. "Сьогодні, 21 лютого, у нашій родині велике свято - 25 років тому народилася дочка Діана, наше щастя, надія і велика любов", - написав зірковий батько.

Зараз ви читаєте новину «"Я гей? Бабій? Було образливо, я сміявся" - Зібров відверто розказав про Insta-залежність та ставлення до хейтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути