пʼятниця, 06 травня 2022 13:46

"Я блогерка"- Стужук пояснила, чого чекати від її блогу після двох місяців мовчання

"Я блогерка"- Стужук пояснила, чого чекати від її блогу після двох місяців мовчання
Блогерка Софія Стужук розповіла, чого чекати від її блогу після двох місяців мовчання. Фото: instagram.com/sofia_stuzhuk

Блогерка і багатодітна мати Софія Стужук, яка мовчала протягом двох місяців про російську агресію проти України, написала розлогий допис.

Вона пояснила підписникам, яких налічується понад 5,3 млн, про що тепер буде її блог. Написала про це в Instagram.

"Я – блогерка. Я веду свою сторінку з 2012 року. Це моя діяльність, мої стиль і частина життя, моя реалізація, робота і те, що я люблю, і в чому себе знайшла. А також це величезний інформаційний ресурс, який можна (я завжди намагалася) використовувати для блага", - розпочала Стужук.

Її не було в мережі близько двох місяців. І, як зазначила в дописі, "не з власної волі".

"Усі теорії, які мені приписали щось там про "два стільці", "страх втратити російську аудиторію", "сама видаляла сторінки" - ось просто залиште при собі", - написала блогерка.

"Нарешті повертаюся і даю зрозуміти, що я не підтримую війни та будь-яких там режимів; я щиро переживаю, хочу і молюся, щоб це закінчилося; я абсолютно розумію, що коли на твій будинок напали і відбирають у тебе те, що важливо і цінно, зберігати позитив, залишатися світлячком, жити колишнім життям, абстрагуватися тощо - неможливо; втім, максимально зберігати світло, добро і продовжувати жити – потрібно і мені важливо. Це мій вибір", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто організував приїзд Анджеліни Джолі до України

Зазначила, що не буде "впиватись усіма жахами війни, які і так повсюди і пригнічують, і зводять з розуму".

"Якщо Вам потрібні жахливі відео, фото, новини, подробиці - цього вистачає в інших блогерів і в різних ресурсах. У мене цього не буде. Я обираю лінію допомоги та готова використати свій ресурс для того, щоб допомагати людям, які постраждали та змушені були виїхати зі своїх будинків. Я відкрита і намагатимусь діяти в цьому напрямку за можливості", - пояснила вона.

Але водночас Стужук "житиме далі".

"Мені треба будувати заново своє життя в іншій країні. І залишатися в адекватному стані. Я продовжуватиму вести і свій звичний стабільний контент теж. У якому я, діти, сім'я, життя та побут і так, купальники, вакууми тощо. Це нікого не ображає і не утискає. Але якщо особисто вас таке зачіпає - не ґвалтуйте себе і не дивіться мій блог. Якщо вам хочеться виявляти ненависть – будь ласка, виявляйте її до тих, хто розв'язав та підтримує цю війну", - завершила вона.

Стужук, яка залишила Україну в перший день війни, повернула сторінки в Instagram і пояснила свою позицію щодо замовчування війни. Інфлюенсерка зараз живе в Ризі з дітьми й бойфрендом.

Зараз ви читаєте новину «"Я блогерка"- Стужук пояснила, чого чекати від її блогу після двох місяців мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути