Ексклюзиви
понеділок, 24 лютого 2020 17:10

90-літній ювілей відомого хореографа: Зеленський нагородив орденом

90-літній ювілей відомого хореографа: Зеленський нагородив орденом
Президент нагородив Чапкіса за "визначний особистий внесок у розвиток національної культури і хореографічного мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність" Фото: Ivona - bigmir)net

24 лютого хореограф Григорій Чапкіс відзначає 90-й день народження. Президент Володимир Зеленський нагородив сьогодні ювіляра орденом князя Ярослава Мудрого.

"Нагородити орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня Чапкіса Григорія Миколайовича – хореографа, професора кафедри Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка", - ідеться в документі на сайті голови держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 89-річний Григорій Чапкіс розповів про молоду кохану

Президент нагородив Чапкіса за "визначний особистий внесок у розвиток національної культури і хореографічного мистецтва, значні творчі здобутки, високу професійну майстерність".

Український хореограф, один із суддів телешоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс відверто розповів про стосунки з жінкою, молодшою за нього на 51 рік. Подробицями про сексуальне життя в 89 років та стосунки з 38-річною жінкою Чапкіс поділився під час інтерв'ю Дмитру Гордону.

Зараз ви читаєте новину «90-літній ювілей відомого хореографа: Зеленський нагородив орденом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути