Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2019 23:30

8-річний підопічний Лідії Таран довів до сліз глядачів "Голосу країни"
7

8-річний Данило Чобанюк бореться з онкологією три роки поспіль
Фото: прес-служба
8-річний Данило Чобанюк бореться з онкологією три роки поспіль
8-річний Данило Чобанюк бореться з онкологією три роки поспіль
8-річний Данило Чобанюк бореться з онкологією три роки поспіль
8-річний Данило Чобанюк бореться з онкологією три роки поспіль

Учора, 14 квітня, у півфіналі вокального шоу "Голос країни-9" команда проекту влаштувала несподіваний сюрприз для 8-річного Данила Чобанюка, який бореться з онкологією три роки. Понад усе підопічний "Здійсни мрію" мріяв познайомитися з Тіною Кароль і заспівати разом з нею пісню "Україна – це ти".

І для хлопчика, і для зіркового тренера до останнього ця зустріч була повною несподіванкою. Данило думав, що їде лише на концерт. Разом з Лідією він спостерігав за вокальним шоу з віп-сектору, коли до нього підійшла ведуча Катерина Осадча, яка і розповіла усім глядачам про давню мрію хлопчика.

Розчулена Кароль одразу підійшла до Данила. Під акомпонемент оркестру вони заспівали пісню. Усе це відбувалося у прямому ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль знову вразила відвертою сукнею

"У Дані рак. Пройшовши 8 курсів хіміотерапії українські лікарі відправили хлопчика на лікування до Італії. Там він дуже сумував за батьківщиною і увесь час слухав пісню Тіни Кароль "Україна - це ти". Хлопчик повернувся в Україну з вірою, що вже повністю одужав. Відтоді Даня увесь час, щодня, наспівує її пісні. І дуже мріяв заспівати про Україну разом з Тіною Кароль", - розповіла Лідія Таран.

Допомогли здійснити мрію хлопчика команда "Голосу країни" та головний продюсер великих розважальних проектів "1+1" Володимир Завадюк. Це стало експериментом, адже вперше підготовка до здійснення і сама кульмінація відбувалися у прямому ефірі – спочатку у ефірі "ТСН.Тиждень", а потім у прямому ефірі "Голосу країни".

Український артист KHAYAT на шоу "Голос країни" переспівав популярний хіт "Плакала" гурту KAZKA.

Зараз ви читаєте новину «8-річний підопічний Лідії Таран довів до сліз глядачів "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути