четвер, 28 лютого 2013 09:21

7-річна донька Олі Полякової дивилась фільми для дорослих

7-річна донька Олі Полякової дивилась фільми для дорослих
Співачка знайшла касету Фото: obozrevatel.com

Старша донька Олі Полякової Маша вже знає, що таке секс і звідки беруться діти. Про це співачка розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Вона мене запитала: "Мамо, а що таке секс? Це що, коли цілують пісю і попу?". На що я сказала: "Господи, ну які дурниці". Ось і я думаю, що дурниці. Ну хто на це погодиться!", - зазначила Полякова.

Батьки виховували саму Олю на байках про лелек і капусту. Від своєї ж доньки співачка не приховує правду та чесно розповідає про інтимні стосунки між жінкою та чоловіком.

"Моя дитина про це знає. Вона бачила мене вагітну. Вона знає місце, з якого з'являється дитина. Для неї це не вважається чимось жахливим", - підкреслила вона.

Однак нещодавно старша донька змусила зніяковіти співачку. 7-річна Маша переглядала фільми для дорослих.

"Я в якийсь момент рилася в касетах, шукала мультфільм для неї чи ще щось. Я просто знайшла цю касету. У мене, якщо чесно, був шок", - зізналася Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Полякова "потрудилася" розорити свого чоловіка

Але сварити доньку Оля не стала.

"Потім я викинула всі касети, які були вдома. Тож у нас тепер немає фільмів для дорослих вдома. Я просто прийняла рішення робити вигляд, що цього не відбулося", - зазначила Полякова.

Зараз ви читаєте новину «7-річна донька Олі Полякової дивилась фільми для дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути