пʼятниця, 18 березня 2011 14:45

6-річна киянка зіграла в одному фільмі з Куриленко

6-річна киянка Марина Брянцева зіграла в українсько-французькому фільмі "Земля забуття" із актрисою українського походження Ольгою Куриленко.

Про це мама дівчинки співачка Таня Брянцева розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"На кастингу вона і пищала, і кричала, і пісню співала. Потім розказувала мені, що режисер наказав їй гуляти, співати і крутитися як балерина. Через два місяці мені подзвонили. Сказали, що нас затвердили на роль безпритульної дівчинки", - розповіла вона.

Мама дівчинки додає, що зйомки були важкі.

"Майже 40-градусна спека, донька плаче, що втомилась, хоче лягти спати. А вся знімальна група - французи. Мало того, всі геї і лесбіянки, дітей не мають. Їм усе одно, доросла дитина чи мала, вимагають повної віддачі. Маринка була вся обмащена, брудна, як бомженя. В будинку, де її знімали, все заросло мохом, скло розбите. Донька там і ногу подряпала на тому склі. Плаче, кров тече. Їй замастили зеленкою і кажуть: "Нічого страшного, в кадрі просто супер. Вона має бути такою. А під час зимових зйомок Марина бігала без шапки по 10-градусному морозі. Ми її відігрівали пледом і відпоювали гарячим чаєм. Слава Богу, не простудилась", - зауважила Брянцева.

В 3,5 роки дівчинка озвучила головну героїню 1,5-годинного голлівудського мультфільму "Корпорація монстрів".

"Побачили оголошення в дитячому театрі "Чунга-Чанга" на Прорізній, що потрібна дівчинка для озвучки. Режисерам сподобався її дзвінкий голос. Ще вона добре реагувала на командний голос режисера. Слова повторювала за мною. Я їй кажу: "Маринка, скажи "Привіт, кицю". Вона повторює. У одному фрагменті треба було налякати потвор. Разів з 50 сказати "бу, бу, бу". Озвучували цілий день. Були й істерики: "Мама, я більше не хочу, я хочу додому, їсти". Але витримали", - поділилась мати дівчинки.

Таня Брянцева зізналась, що часто дочка не проходить кастинг.

"В нас були і пральні порошки, і якась їжа, і ковбаски. От недавно не пройшли на рекламі йогурту "Растішка". Нам же не пояснюють, чому не беруть. Мабуть, не підійшла візуально. А місяць тому не пройшли до серіалу "Свати". Марина була втомлена після уроків у школі. Коли її попросили розказати віршик, сонна щось промямлила і не взяли", - підсумувала жінка.

Зараз ви читаєте новину «6-річна киянка зіграла в одному фільмі з Куриленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути