четвер, 30 серпня 2018 14:12

60-річна Мадонна шокувала фото у прозорому спідньому

  Мадонна у спідньому продемонструвала відмінну фізичну форму
Мадонна у спідньому продемонструвала відмінну фізичну форму

Влітку Мадонні виповнилося 60 років, а 29 серпня, вона запостила в Instagram пікантний знімок, на якому позує в мереживній білизні. На перший погляд здається, що тіло співачки покрите судинної сіткою (або дивними темними плямами), проте вся справа в "димному" дзеркалі зі специфічним малюнком.

Багато користувачів мережі захопилися чудовою спортивною фігурою знаменитості і в коментарях до посту запитали, як їй вдалося зберегти стрункість. Співачка, яка народила двох дітей, зізнається, що у неї немає особливого секрету, як залишатися у формі. Її метод - велика кількість занять в залі. Мадонна робить силові і кардіовправи, відвідує йогу і пілатес. Всього заняття спортом займають у неї дві години на день.

Минулого тижня Мадонна відзначала шостий день народження своїх прийомних дочок Стелли і Естер. Винуватиці торжества задули свічки на святковому торті, а старші прийомні діти співачки, Девід Банда і Мерсі Джеймс, станцювали з факелами, що випускають кольоровий дим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не втримала принади на червоній доріжці: найепічніші конфузи голлівудських зірок

У Мадонни четверо прийомних дітей: Мерсі Джеймс, Девід Банда, близнюки Стелла і Естер. Всі вони народилися в Малаві. Девіда Банду співачка усиновила в 2008 році, Мерсі Джеймс - в 2009-му, близнят Стеллу і Естер - в 2017-м. Також у співачки є рідні діти: син Рокко і дочку Лурдес.

Зараз ви читаєте новину «60-річна Мадонна шокувала фото у прозорому спідньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути