четвер, 27 грудня 2018 01:35

5 найгучніших одружень року
5

У 2018 році не обійшлось без гучних одружень. Gazeta.ua нагадує п'ятірку найромантичніших.

19 травня одружилися принц Гаррі та акторка Меган Маркл. Церемонія відбулася у каплиці Святого Джорджа у Віндзорському Замку. Наречені запросили на своє весілля майже три тисячі простих людей. Святковий обід накрили для 600 гостей. Подали 2640 порцій чаю і закусок. Знайомство пари відбулося на початку липня 2016 року. Актриса приїхала до Великобританії з робочим візитом. Загальна подруга влаштувала для Меган і Гаррі "побачення наосліп". Побачення виявилося доленосним. 27 листопада пара оголосила про заручини. Пропозицію принц зробив скромно — коли готували вечерю на кухні. Навесні у подружжя з'явиться первісток. Припускають, що це можуть бути і близнюки.

Автор: Reuters
  Одне з найгучніших весіль 2018 - принца Гаррі та Меган Маркл
Одне з найгучніших весіль 2018 - принца Гаррі та Меган Маркл

25 жовтня таємно побралися телеведуча Регіна Тодоренко та російський співак Влад Топалов. Менш ніж через два місяці у пари народився син. Для одеситки Регіни Тодоренко це перший шлюб. До цього вона п'ять років зустрічалася з українським шоуменом і продюсером Микитою Трякіним. Топалов був одружений з донькою російського мільйонера Ксенією Даниліною. Торік у березні розлучилися. Раніше співак зізнавався, що лікувався від наркозалежності. Чутки про стосунки Регіни і Влада з'явилися цьогоріч у січні після того, як вони зіграли закохану пару в спектаклі "Заклади дружину в ломбард". Свої стосунки пара довго приховувала. В липні Регіна Тодоренко опублікувала в Інстаграм фото з обручкою на пальці. Артист зробив пропозицію під час їхнього відпочинку на одному з курортів у Франції. Згодом з'явились фото, на яких було помітно, що Тодоренко вагітна.

Автор: СтарХіт
  Телеведуча Регіна Тодоренко таємно одружилась з російським співаком
Телеведуча Регіна Тодоренко таємно одружилась з російським співаком

Депутатка Вікторія Сюмар офіційно пов'язала своє життя з колишнім радником міністра МНС Дмитром Христюком. 25 липня Сюмар повідомила на своїй сторінці у Фейсбук про їхнє одруження. Того ж дня Христюк подав заяву на звільнення з посади заступника мера Ірпеня. Як прокоментувала це Сюмар: "В родині достатньо одного політика". Обоє вже були розлучені. У Вікторії є донька від першого шлюбу - Софія, у Дмитра - Ніна. Тепер удвох опікуються похресниками Христюка: Олегом, Максимом і Святославом Гуменюками. Їхній батько Олександр Гуменюк - комбат 11 батальйону "Київська Русь" - загинув на Донбасі у серпні 2014-го.

Автор: Facebook
  Депутатка Вікторія Сюмар вдруге одружилась
Депутатка Вікторія Сюмар вдруге одружилась

14 травня одружився народний депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей. Його обраницею стала донька прокурора ГПУ Дарина Ледовських. Знайомі були півроку. Шлюб оформили за добу. В медовий місяць не поїхали — депутат пішов на роботу наступного ж дня. За тиждень до їхнього весілля Дейдей розлучився із ресторатором Інгою Харченко. З нею прожив 10 років. Тепер ділить майно через суд. У Дарини є 3-річний син від колишнього чоловіка. У 2014, після того як частина нардепів пішла в Кабмін, вона пройшла до Верховної Ради під номером 73 від партії "Народний фронт". Пізніше відмовилася від мандата через вагітність.

Автор: glavcom.ua
  Депутат Євген Дейдей одружився на доньці прокурора
Депутат Євген Дейдей одружився на доньці прокурора

1 травня в Лондоні відгуляв власне весілля колишній власник харківського "Металіста" 59-річний Олександр Ярославський. Третьою дружиною олігарха стала 30-річна Марина Свентицька. Пара разом уже 12 років і виховує трьох спільних дітей. Першою дружиною Олександра Ярославського була донька екс-губернатора Харківщини Ірина Масельська. Має від неї сина 24-річного Олександра. Вдруге побрався зі Світланою Тумановою — донькою зведеного брата дружини екс-президента Леоніда Кучми. Із Мариною Свентицькою познайомився на конкурсі краси. Розписалися, коли їй виповнилося 18 років. Після того Марина завершила кар'єру моделі.

Автор: JetSetter.ua
  Олігарх Ярославський подарував весілля мрії матері своїх дітей
Олігарх Ярославський подарував весілля мрії матері своїх дітей
Американська співачка Майлі Сайрус і зірка "Голодних ігор" австралійський актор Ліам Хемсворт, узаконили свої стосунки.
Зараз ви читаєте новину «5 найгучніших одружень року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути