пʼятниця, 02 лютого 2018 15:27

39-річна співачка прикрила оголене тіло боксерськими рукавичками
5

Співачка та фотомодель Майлін Клас знялась у відвертій фотосесії з нагоди свого ювілею.

Фітнес-режим, який рекламує зірка називається MyBody By Myleene Klass.

На фото Майлін повністю оголена, на деяких знімках на ній лише боксерські рукавички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян топлес засвітила сідниці на пляжі

"Мені виповнюється 40 років цього місяця і я ніколи більше не пишалася своїм тілом, ніж зараз. Воно дало мені двох дітей, супроводжувало мене у гарні та нелегкі часи і дозволило стати сильною а успішною жінкою, - говорить MailOnline Майлін, - Я зняла "MyBody", щоб жінки почувалися сильними, впевненими та здатними втілити все, що задумали".

За словами зірки її програма триває 12 тижнів, була записана у Дубаї і демонструє зайнятим жінкам та матерям новий вид тренування, який складається лише з 30 хвилин на тиждень.

"Мене роками просили записати фітнес DVD, я ніколи не відчувала, що це доречний час до цього дня. Після того, як стала матір'ю двох дітей, я захотіла допомогти іншим матерям та жінкам, які багато працюють, залишитися у фізичній формі. Я хотіла розробити програму, яка не показує, які вправи робити, а допомагає бути підтягнутою довгий час, це не просто, але реально, не кардинальні зміни стилю життя, але реальні, які допоможуть жінкам залишитися у гірній формі і побачити реальні результати. Це непросто про скидання ваги, я хотіла змусити жінок почуватися сильними та впевненими у їхньому повсякденному житті", - сказала Майлін.

У Майлін є чотири музичні альбоми: Popstars (2001) і Everybody (2002) у складі Hear'Say, Moving On (2003) і Myleene's Music for Romance (2007) - сольно.

Зараз ви читаєте новину «39-річна співачка прикрила оголене тіло боксерськими рукавичками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути