четвер, 16 червня 2011 10:46

25-річна наречена кинула Г'ю Хефнера через ревнощі

25-річна наречена кинула Г'ю Хефнера через ревнощі

Крістал Харріс, колишня наречена засновника журналу Playboy Г'ю Хефнера, розповіла про причини розставання з видавцем. Як пише NY Daily News, під час радіошоу Райана Сікреста модель і починаюча співачка розповіла, що вирішила піти від Хефнера, так як її не влаштовував його спосіб життя.

"Він веде такий спосіб життя, який не можна назвати нормальним. Навколо постійно юрби дівчат і таке інше. Це не для мене. Я просто хотіла бути чесною сама з собою", - розповіла Харріс.

Дівчина також зазначила, що була не готова до заміжжя, так як "все сталося дуже швидко". Вона заявила, що виявилася не в змозі морально підготуватися до сімейного життя.

За словами 25-річної Крістал, Хефнер зізнався їй, що організував весілля тільки заради неї.

"Він думав, що це те, що мені потрібно", - цитує модель видання.

Як зауважила дівчина, після того, як вона і її тепер уже колишній коханий обговорили свої перспективи, вони прийшли до висновку, що їм необхідно розійтись.

"Ми обидва відчули полегшення", - підкреслила Харріс.

Крістал Харріс і Г'ю Хефнер розійшлися 14 червня. Про це сам засновник Playboy написав у своєму мікроблозі на Twitter. У той же день його екс-наречена повідомила про розставання на своєму офіційному сайті. Незабаром з'явилася інформація про те, що перед розривом стосунків пара сильно посварилася, однак обидва учасники конфлікту спростували ці відомості.

Крім того, в пресі з'явилася версія про зраду з боку Крістал Харріс. У бесіді з Сікрестом вона також відкинула ці домисли, заявивши, що у неї не було романтичних стосунків на стороні.

"Так, я спілкуюся з великою кількістю людей, але не більше того", - сказала модель.

Весілля Харріс і Хефнера мало відбутися 18 червня. Для дівчини цей шлюб став би першим, а для видавця Playboy - третім. На весілля повинні були прийти близько 300 осіб, серед яких 15 родичів нареченої з Лондона.

"Тепер мені потрібно буде придумати, чим їх зайняти в день, на який було призначено весілля", - зауважила вона.

Зараз ви читаєте новину «25-річна наречена кинула Г'ю Хефнера через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути