четвер, 18 квітня 2019 15:39

150-кілограмова модель поділилась подробицями життя
7

Модель Тесс Холлідей звинувачують в пропаганді ожиріння
Фото: @tessholliday
Модель Тесс Холлідей звинувачують в пропаганді ожиріння
Модель Тесс Холлідей звинувачують в пропаганді ожиріння
Модель Тесс Холлідей звинувачують в пропаганді ожиріння
Модель Тесс Холлідей звинувачують в пропаганді ожиріння

33-річна модель plus-size, яка важить 150 кг, Тесс Холлідей розповіла про булінг у соцмережі після публікацій відвертих фото. Вирішила пояснити, чому викладає такі знімки.

Особистим Тесс поділилася із виданням InStyle.

Модель розповіла, що часто їй надсилають повідомлення з побажанням смерті. Такі меседжі ображають, тому жінка вимушена була звернутися до психотерапевта.

- Одного дня я отримала смс з таким текстом: "Твоє тіло в небезпеці. Ти брешеш сама собі й ховаєшся за гарним одягом і яскравим макіяжем. Не можу дочекатися, коли помреш від серцевого нападу". Закінчувалося повідомлення усміхненим смайликом, — ділиться жінка.

Тесс дістає безліч негативних коментарів щодо своєї зовнішності. Її звинувачують у пропаганді ожиріння та вульгарності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це патологічне ожиріння: журналіст написав листа найбільшій моделі планети

- Що найбільше мене смішить? Коли люди говорять, що я пропагую ожиріння. Якщо я підписую пост фразою "Я люблю себе", — то я не маю на увазі, що людина повинна важити 100 кг, щоб насолоджуватися життям як я. Лише хочу показати, що жінка з будь-якою вагою має право бути красивою, щасливою та успішною, — говорить Тесс.

Модель зізнається, що від негативу рятуюсь онлайн-ігри з домашніми улюбленцями, у яких потрібно піклуватися про кошенят.

"Коли стає справді боляче від цих слів, я думаю про поїздку до Нью-Йорка, про гарний готель і про розкішну сукню від Крістіана Сіріано. Моє життя буде найкращим", — каже Холлідей.

Модель plus-size Тесс Холлідей часто дивує підписників відвертими знімками. Цим вона агітує любити своє тіло та приймати себе з усіма недоліками.

Зараз ви читаєте новину «150-кілограмова модель поділилась подробицями життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути