середа, 29 серпня 2018 18:07

100-кілограмова ведуча завітає на шоу "Зважені та щасливі"
8

Перший ефір шоу "Зважені та щасливі"
Фото: Прес-служба
Перший ефір шоу "Зважені та щасливі"
Перший ефір шоу "Зважені та щасливі"
Перший ефір шоу "Зважені та щасливі"
Перший ефір шоу "Зважені та щасливі"

Завтра о 20:00 на телеканалі СТБ стартує новий сезон шоу "Зважені та щасливі". Нова ведуча і учасники, третій тренер і справжній гіпнотезер чекають глядачів в першому випуску проекту.

Дев'ять пар учасників (батьки і діти) прийшли на проект, щоб поборотися за нове, здорове і щасливе життя. У цьому їм допомагатимуть три тренера проекту - Марина Боржемська-Узєлкова, В'ячеслав Узєлков та новий тренер сезону, найсильніша людина світу Василь Вірастюк, який буде худнути разом зі своїми учасниками.

Пари поділяться своїми історіями і розкажуть, що їх привело до такої ваги. Серед учасників - команда червоних: батько і син, які раніше спілкувалися раз на рік і не знають нічого один про одного. Богдан і Олег важать 170 і 160 кг відповідно. Команда жовтих - мати і син. Саша 195 кг і Наталя 140 кг. Мрія Наталі, щоб син став самостійним. Адже з дитинства вона переживала, щоб він не був голодним. Ця турбота вилилася в те, що в 9 класі він важив уже 135 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінус 41 кг і участь в марафонах: як виглядають зараз учасники "зважених та щасливих" попередніх сезонів

"У моєму житті є коханий чоловік - мій син Саша. Він ріс тільки зі мною, тата не було. Я йому присвятила все своє життя. Тепер розумію, що, можливо, я занадто його залюбила і загодувала", - коментує Наталія.

Ведуча і консультант з харчування Мирослава Ульянина поділиться своєю відвертою історією, пов'язаної з вагою. Василь Вірастюк вийде до тих, що худнуть в футболці учасника під руку зі 100-кілограмової супутницею. Інтрига розкриється, коли дівчина почне знімати з себе "шкіру" і всі побачать тендітну худеньку ведучу в величезному костюмі.

На відміну від учасників, ведуча мала недобір ваги. Мирослава настільки захопилася правильним харчуванням і постійним схудненням, що не помітила, як вага досягла 38 кг, що набагато нижче норми при її зрості. Хвороба Мирослави називалася дисморфофобія і полягала вона в невдоволенні собою і постійному бажанні поліпшити свій зовнішній вигляд. Завдяки тому, що ведуча вчасно усвідомила проблему і зупинилася, завдяки підтримці батьків, вона впоралася з вагою і зараз важить більше 50 кг.

"Набирати вагу, звичайно, складніше, ніж худнути. Якщо ми говоримо про правильний якісний набір, а не просто лежання на дивані і вживання фаст-фуду, - ділиться Мирослава. - При наборі ваги потрібно зробити акцент на силові вправи, а не на кардіо . Збільшити калорійність порцій і вживати більше білка ".

Починаючи з другої програми, кожен випуск разом з фахівцями в рубриці # стопанорексія Мирослава буде розбирати проблему анорексії: що це таке, причини виникнення та методи лікування.

Завтрашній конкурс стане одним з найскладніших в сезоні: як у фізичному, так і психологічному плані. Протягом багатьох років батьки і діти збирали не тільки спільні образи, а й жир в своїх тілах. У першому випробуванні сезону учасники побачать зайві кілограми на власні очі. Це - справжній смердючий жир в бочці, який пари будуть вичерпувати протягом 10-км марафону, і переливати в іншу бочку. Психологічний аспект полягає в тому, що час від часу їм потрібно буде зупинятися і по черзі відповідати на питання про свою пару. "Чи вірите, що дочка приховує від вас венеричне захворювання?", "Чи вірите, що ваш син намагався накласти на себе руки?". Питання, які виявляться непосильними багатьом учасникам.

На тренуванні у В'ячеслава Узєлкова учасників чекає зустріч з гіпнотезером. Чи допоможе він учасникам краще працювати? І вперше в історії на зважуванні на ваги стане тренер проекту.

Уже восьмий рік глядачі спостерігають за трансформацією учасників. Багато учасників після проекту створюють власні марафони схуднення, або ведуть щоденники в Інстаграмі.

Зараз ви читаєте новину «100-кілограмова ведуча завітає на шоу "Зважені та щасливі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути