неділя, 02 січня 2022 04:37

10 років ділили майно: Шварценеґґер офіційно розлучився

10 років ділили майно: Шварценеґґер офіційно розлучився
Процес затягнувся через розподіл майна. Фото: instagram.com/schwarzenegger

Американський актор, бодібілдер та ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер офіційно розлучився із журналісткою Марією Шрайвер.

Процес із розлучення тривав понад 10 років, пише TMZ. Відповідне рішення ухвалили 28 грудня.

"Цей процес розлучення став найдовшим у Голлівуді. Формально приватний суд надав дозвіл на нього ще на початку місяця, але судова система Лос-Анджелесу вимагала, щоб це зробив державний суд", - йдеться у публікації.

Процес затягнувся через розподіл майна між Шварценеґґером та Шрайвер. У них не було шлюбного договору, тож усе нажите протягом 25 років майно поділили навпіл. Процес також затягувала "відсутність мотивації" обох членів подружжя.

Шрайвер подала на розлучення 2011-го. Дізналася, що у Шварценеґґера є позашлюбний син. Його народила їхня хатня робітниця. Актор приховував це майже сім років. Водночас саме подружжя має чотирьох дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Шварценеґґера та зірка "Вартових галактики" чекають на другу дитину - ЗМІ

Британська співачка Адель близько двох років тому розірвала стосунки з чоловіком Саймоном Конецьким. Але тільки нещодавно колишня пара змогла домовитися про офіційне розлучення. Скандальний шлюборозлучний процес зірок затягнувся, бо експодружжя домовлялося щодо опіки над дітьми й ділило майно.

Зараз ви читаєте новину «10 років ділили майно: Шварценеґґер офіційно розлучився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути