Ексклюзиви
четвер, 31 жовтня 2013 13:22

Дружина чемпіона Олександра Усика планує відкрити власний бізнес

Автор: фото:tsn.ua
 

Дружина олімпійського чемпіона Олександра Усика Катерина з дітьми живе в Сімферополі, в інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе на каналі 1+1, вона розповіла про те, як вийшла заміж за боксера і про свої пани на майбутнє.

Пара познайомилася ще в школі .

"Дуже боялася, я не знала, яким Саша стане батьком, тому що ми стали батьками досить рано. Мені було 21, я Лізу народила, а Саші 22", - говорить Катерина Усик.

"Казав: Кать, якщо я виграю сьогодні бій, підеш зі мною кудись ввечері? Виграй, кажу - подивимося. Виграв і все", - розповідає дружина спортсмена.

Пропозицію Олександр Усик зробив без романтики, а весілля не було шикарним.

"Саша не встиг мені пропозицію зробити, у нас Ліза з'явилася швидше. У нас було скромне весілля, було навіть таке, що не мали можливості заплатити за квартиру зйомну", - розповідає Катерина Усик.

Олександр Усик каже, що донька щодня йому дзвонить.

" Каже, добре тренуйся, добре відпочивай. Також говорить, що вона сумує, кожен день дає звітує, що вона робить, вчить віршики, у неї буде "ранок", буде там розповідати", - каже спортсмен про дочку Єлизавету.

Дружина відомого боксера поділилася своїми бізнес планами. Катерина Усик хоче відкрити мийку для авто. Олександр ідею підтримує.

" Хоче щоб у неї була мийка, я звичайно допоможу. Мислить нестандартно і саме цим вона мене бадьорить", - каже боксер.


Зараз ви читаєте новину « Дружина чемпіона Олександра Усика планує відкрити власний бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути