Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2021 17:40

$6 млн за 6 років шлюбу. Що Кардаш'ян отримає ще після розлучення

$6 млн за 6 років шлюбу. Що Кардаш'ян отримає ще після розлучення
Світська левиця після розлучення отримає компенсацію в розмірі $6 млн за 6 років шлюбу. Фото: instagram.com/kimkardashian

Шлюборозлучний процес американської пари 40-річної Кім Кардаш'ян та Каньє Веста триває. Світська левиця після розлучення отримає компенсацію в розмірі $6 млн за 6 років шлюбу. Це було прописано в їхньому шлюбному контракті, який подружжя підписало 2014 року.

Окрім виплати за спільне проживання в шлюбі, Кардаш'ян передбачається страховка. Якщо Вест раптово помре, то їй виплатять $20 млн. Про це повідомляє видання Evening Standart.

Зірка реаліті хоче залишити подарунки від ексчоловіка, серед яких сумка бренду Hermes - ціна $40 тис., декілька браслетів Cartier - близько $35 тис. за кожен, позашляховик Mercedes-Benz G550 - $230 тис. Також вона планує стати одноосібною власницею лос-анджелеського маєтку Bel Air.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був упевнений, що платить забагато аліментів: 5 найскандальніших зіркових розлучень

Якщо Вест погодиться на ці умови, то зможе отримати спільну опіку над 4 дітьми: Норт, Сейнтом, Чикаго та Псалмом. Чоловік планує жити на ранчо в американському штаті Вайомінг.

Американська теледіва й модель Кім Кардаш'ян та репер Каньє Вест розлучаються після 6 років шлюбу. Світська левиця перестала носити обручку, а музикант провів новорічні свята не з сім'єю, а у власному будинку у Вайомінгу.

Зараз ви читаєте новину «$6 млн за 6 років шлюбу. Що Кардаш'ян отримає ще після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути