середа, 06 липня 2011 16:18

Світлана Вольнова шкодує, що залишила телебачення на три роки

Світлана Вольнова шкодує, що залишила телебачення на три роки

Світлана Вольнова намагається не шкодувати про свої помилки.

"Намагаюсь ні про що не шкодувати. Це згубний процес, який отруює життя. Все, що сталося вчора має відрубатися, бо живеш сьогодні. Не варто думати: "От якби це було ось так". Треба просто робити висновки із ситуації і не отруювати собі день", - розповіла Вольнова у коментарі Gazeta.ua.

Проте є речі, які не дають спокою світській діві.

"Я таки шкодую, що закрила програму "Вольности Вольновой" і залишила телебачення на три роки. Це великий шматок часу. Довелося розвиватися не в телевізійному форматі, як телеведуча, а в тому, щоб давати інтерв'ю і брати участь в програмі, як гість, але ніяк не робити цей проект. Ще шкодую, що упустила бізнес в Америці. Я була тут, а бізнесом там керувала інша людина. Після того я зрозуміла, що в бізнесі треба чітко розуміти, з ким працюєш і що можеш довірити людині, а що ні. Ще я розчарована партнерством. Бізнес треба вести максимально для себе і віддаленим від партнерів", - зізналася Світлана.

Жінка вважає, що в цьому світі людям варто бути самими собою.

"Показувати свої страхи і слабкості — дуже правильно. Часто ті люди, які мають гроші і славу, хочуть здатися такими залізобетонними. А треба ділитися своїми слабкостями, тоді будеш більш зрозумілим іншим людям. Є чудовий приклад Елізабет Тейлор. Її Америка любила завжди. Бо вона не тільки грала у фільмах, в неї була і алкогольна залежність, вона лежала в лікарнях. Але її любили за те, що вона отака справжня і жива", - наголосила світська діва.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова шкодує, що залишила телебачення на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути