четвер, 07 квітня 2011 17:05

Вагітна Мерайя Кері роздяглася для журналу

Мерайя Кері на останніх термінах вагітності прийняла Участь у відвертій фотосесії.

Позувати топлес на останньому триместрі давно стало традицією серед американських знаменитостей. Першою, як відомо, була Демі Мур, яка у далекому 1991 році оголилася на сьомому місяці для журналу Vanity Fair. Слава "відчайдушно-сміливої зірки" залишалася за актрисою майже 15 років. Проте в 2006 році експеримент повторила Брітні Спірс, будучи вагітною другим сином Джейденом, а слідом за нею Крістіна Агілера, Моніка Беллучі, Клаудіа Шиффер.

41-річна Кері не стала влаштовувати собі зайві клопоти, втягуючись у фотосесії для культового модного глянцю на кшталт Tatler або Harpers Bazaar. Співачка віддала перевагу досить демократичному Life&Style.

"Тепер у мене з'явилося відчуття глибокої поваги до матерів у всьому світі, особливо до тих, у кого були ускладнення під час вагітності або пологів. Ми маємо святкувати День матері раз на тиждень, а не раз на рік", - говорить знаменитість.

"Я сумнівалася і дуже хвилювалася перед цією фотосесії, - зізналася Мерайя. - Мені здавалося, що я буду беззахисною, але потім подумала, що не можна втрачати шанс зафіксувати такий чарівний момент".

За її словами, малюки, немов знаючи, що перебувають на знімальному майданчику, влаштували метушню в животі у мами.

Нагадаємо, зірка та її чоловік Нік Кеннон чекають на народження хлопчика і дівчинки. Пара знаходиться в повній бойовій готовності до майбутнього поповнення. Вони оборудовали дитячі у своїх квартирах в Лос-Анджелесі і в Нью-Йорку і придумали малюкам імена. Щоправда, які саме, поки тримають в секреті.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Мерайя Кері роздяглася для журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути