середа, 09 березня 2011 11:31

Дочка Вітні Х'юстон в 17 років нюхала кокаїн

Шокуючі фотографії дочки Вітні Х'юстон Боббі Крістіни потрапили в пресу: на них дівчина нюхає білий порошок, схожий на кокаїн. Давно відомо, що її батьки страждали від пристрасті до наркотиків, і не виключено, що їхній 18-річній дочці теж незабаром буде потрібна допомога лікарів.

Компрометуючі фотографії зробив колишній бойфренд Боббі Крістіни. Молодий чоловік, який відмовився називати своє ім'я, стверджує, що знімки зроблені в будинку, в якому дівчина живе зі своєю матір'ю.

"Я намагався її зупинити, - розповів хлопець. - Але вона відповідала: "Я вся в матір!" Вітні потрібно побачити, що відбувається з її дочкою. Якщо вона не зупиниться, залежність від кокаїну вб'є її".

На знімках доньці співачки всього 17 років, при тому, як стверджує журнал National Enquirer, в цьому віці вона не тільки "нюхала", але вже пила пиво і горілку. Її колишній хлопець говорить, що спостерігав за її залежністю всі два роки, що тривали їхні стосунки.

"Вона поводилася дивно. Одного разу я побачив, що вона поцілувалася з якимсь чоловіком і випила здоровенну бутель" Будвайзера", - поділився він.

Цікаво, що сама Боббі Крістіна прокоментувала фото, заявивши, що все це - підстава.

"Ці знімки зробив один з найдорожчих у минулому мені людей. Це дійсно виглядає як нюхання кокаїну. Бог їх покарає, так. Але насправді це не те, чим здається. Люди зроблять все заради грошей, і мені через це дуже боляче", - написала вона в своєму Твіттері.

Також, дівчина розповіла, що з автором знімків у неї були жахливі стосунки, тому що, мовляв, вона була в нього закохана, а він був закоханий у її гроші.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Вітні Х'юстон в 17 років нюхала кокаїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути