четвер, 15 квітня 2010 17:51

Х"юстон розчарувала своїх фанатів

Х"юстон розчарувала своїх фанатів

Фанати Уітні Х"юстон глибоко розчаровані останніми концертами легендарної співачки в Бірмінгемі та Ноттінгемі. Вперше за 11 років соул-діва виступила у Великій Британії, проте прихильники хочуть повернути гроші за зіпсований вечір.

Як розповів один з відвідувачів концерту Бінг, він віддав за квиток 200 фунтів стерлінгів, проте довгоочікуване шоу Х"юстон не виправдало його надій - співачка не витягувала верхні ноти і раз у раз переводила дихання.

"Тільки зайва витрата грошей і суцільне розчарування", - констатував Бінг.

"Справжня ганьба для діви, котра втратила свою чарівність діви, - дуже відрізняється від того, що вона робила в молодості", - жалілись інші глядачі, відзначивши, що це гірший концерт в їхньому житті і що вони мають намір повернути свої гроші.

Втім, у Х"юстон ще залишилися віддані прихильники її таланту. Так, якась Partygirl заявила, що за винятком деяких заминок (співачка переодягалася в кожен новий костюм по 15 хвилин - прим.ред.) концерт вийшов просто прекрасний.

"І навіть не дивлячись на те, що у неї дещо хрипіло горло, цей концерт вартий відданих за нього грошей", - із захопленням визнала фанатка.

Нагадаємо, що на початку вересня американська соул-діва повернулася на сцену після 6 років мовчання - вона дала безкоштовний концерт в нью-йоркському Централ-парку, де вживу виконала пісні зі свого нового альбому "I Look To You". Практично відразу після повернення на музичний Олімп Уітні відправилася в масштабне турне "Nothing But Love Tour" на підтримку диску, що вийшов.

Проте гастролі не задалися із самого початку - Х"юстон провалює концерт за концертом, чим викликає бурхливу злорадність серед критиків. Так, в лютому співачку обсвистали на її шоу в Австралії - вона так само не могла узяти високі ноти, збивалася з дихання і забувала слова.

Прихильники упевнені, що виконавицю культової пісні "I Will Always Love You" мучать серйозні проблеми зі здоров"ям - недаремно Уітні Х"юстон була вимушена відмінити частину виступів в Європі, потрапивши до лікарні із запаленням носоглотки.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Х"юстон розчарувала своїх фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути