понеділок, 21 лютого 2011 13:22

Ляшко погладив слона і виклав своє тіло в інтернеті
5

Фото: Фото: зі сторінки Ляшка на Facebook

Олег Ляшко тиждень тому з'їздив до Таїланду, на острів Пхукет. Нардеп виклав фото зі свого відпочинку на своїй сторінці у Facebook.

На одному зі знімків Ляшко позує зі слоном, обіймаючи його за хобот.

"Не було з собою місцевих батiв, щоб заплатити за катання, тож обмежився безкоштовним поглажуванням. Але катався років три тому", - написав в коментарях до фото нардеп.

На іншому фото Ляшко приміряв на себе образ мачо, вдягнувши строкатого капелюха на голову. Один з читачів його сторінки запропонував вдягти головний убір до Верховної Ради.

"В парламент не годиться, це тільки на відпочинок. Врешті, я теж людина й інколи можу дозволити собі розслабитись", - відповів Ляшко на коментар читача.

Однак найбільш жваве обговорення викликав знімок, на якому Ляшко постає в напівроздягненому вигляді. Нардеп показав свій засмаглий оголений торс. В коментарях до цього знімку Ляшко написав, що стежить за собою і намагається вести здоровий спосіб життя.

"У спортивному клубі не займаюся, бо немає часу. Інколи плаваю, ще трохи граю в настільний теніс, а все інше - це від природи. I головне - здоровий спосіб життя: мало їм, багато працюю, багато рухаюсь", - написав він.

Крім того нардеп зізнався, що вже не курить четвертий рік, "зробив собі такий подарунок на 35 років".

"З того часу жодної цигарки. I всім іншим, хто ще курить, раджу негайно кинути цю справу", - підкреслив він.

Один з коментаторів запропонував Ляшку поїхати наступного року до Паттайї на секс-відпочинок, мовляв там є багато цікавих місць.

"У цьому немає потреби, українські дівчата найкращі", - відповів він.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко погладив слона і виклав своє тіло в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути