середа, 16 лютого 2011 18:40

Регіонал "поклав око" на Ірину Білик (ФОТО)
14

На Центральному залізничному вокзалі в Києві відбувся п'ятий ювілейний бал-маскарад "Карнавалія". Покровителем заходу багато років був мер Києва Леонід Черновецький. Але цього року організатори вирішили змінити традиції і влаштували святкування в Блакитній колонній залі, де набагато просторіше, ніж в мерії.

За словами організатора балу голови фонду "Мистецька скарбниця" Тетяни Логуш, саме в таких вокальних залах, в так званих "Фолькс-холах", і проходили справжні бали ще в минулому столітті. Бал був стилізований під атмосферу часів "Оріент-експрес" - 20-30 роки минулого століття. Саме тому на першому шляху київського вокзалу стояв ретро-потяг.

Дрес-кодом заходу став ретро-одяг в стилі першої половини минулого століття, національний або карнавальний костюм.

Серед VIP-гостей були співачка Катя Бужинська, актриса Ольга Сумська, дизайнер Оксана Караванська, голова правління "Райффайзен Банк Аваль" Володимир Лавренчук, Директор видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" Іван Малкович, народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов, співачка Ірина Білик та інші. Розпорядником танців був Григорій Чапкіс - всі бажаючі гості могли заздалегідь взяти уроки у хореографів і показати свою майстерність на святі.

Потрапити на бал традиційно могли всі охочі, заплативши за квиток від 500 до 1700 грн.

VIP, Обозреватель

Зараз ви читаєте новину «Регіонал "поклав око" на Ірину Білик (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути