середа, 28 вересня 2011 17:31

Святослав Піскун купив квиток на концерт Брітні Спірс за 10 тисяч гривень
27

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Вчора, 27 вересня у столичному Палаці спорту американська поп-співачка Брітні Спірс дала єдиний в Україні концерт у рамках свого світового турне "Фатальна жінка". На відміну від виступів у Москві та Санкт-Петербурзі, де співачці не вдалось зібрати повні зали, київський Палац спорту був заповнений вщент.

Квитки коштували від 390 до 9990 гривень.

Перед виступом біля палацу продають футболки з написом англійською "Я люблю тебе, Брітні" та журнали з її фото на обкладинці. Зірок на концерті було помічено не багато: в цей же день свій день народження святкували Ані Лорак і журнал "Viva". Прийшли травесті-діва Монро та екс-генпрокурор Святослав Піскун з дружиною. Останні купили найдорожчі квитки, майже за 10 тисяч гривень.

Услід за родиною Піскунів до віп-входу прямує бабуся років 70-ти з червоною хусткою на плечах і букетом чорнобривців.

"Бабусю, ви куди?", - питають її охоронці.

"Йду дивитися на сексуальні вещі. Бачила Брітні по телевізору, дуже сподобалось як вона дригається", - замість квитка простягає 50 російських рублів. - Якийсь добрий чоловік дав мені грошей, візьміть". Охоронці відправляють її на вхід у фан-зону. Біля нього у черзі стоїть Петро Хомич із Дрогобицького району. У Київ приїхав тільки заради концерту співачки. Він зі спортивною сумкою в руках, на голові — вінок із троянд. Ними ж прикрашений одяг чоловіка.

"Брітні була моєю дружиною у попередньому житті. Вже сім років сниться мені. Вперше приснилася й каже: хочу бути тільки з тобою. Кажу їй - та у мене ж хатка невеличка, не така, в якій ти звикла жити. "Мені байдуже, де жити, аби не просто неба, щоб дощ не падав і з тобою", - відповідає. І так то мені сподобалось. Мені треба передати їй інформацію, щоб вона передала її Бараку Обамі. Наша планета може зійти з орбіти, якщо нічого не змінити. І ще особисто з нею треба поговорити, бо її бабуся мала грішок, за який вона тепер страждає", - зазначив чоловік.

Для української публіки Брітні співала протягом півтори години. З'являлась у образах фатальних жінок всіх часів: Мерилін Монро, подруги Джеймса Бонда, японської гейші та Клеопатри. Змінила більше 10 костюмів. То раптово з'являлась з-під сцени, то виїжджала на мотоциклі, то піднімалась на гойдалці на 5 метрів над глядацьким залом. До цього ще додавались різні світлові ефекти.

"Шоу феноменальне, але Брітні вже не та. Ледве рота відкривала й затовста. Хоча й не така страшна, як декілька років тому", - обговорювали після концерту глядачі.

Зараз ви читаєте новину «Святослав Піскун купив квиток на концерт Брітні Спірс за 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути