пʼятниця, 14 жовтня 2011 13:10

На презентації кліпу учасників "Ікс-фактор" з Сосєдовим загравала зграя дівчат
25

Фото: Фото: Андрій Шматов

У п'ятницю в концерт-холлі "Фрідом" фіналісти першого сезону шоу "X-фактор" група "Дети капитана Гранта" презентували свій дебютний кліп на пісню "Задержка".

За сюжетом відео, він і вона зустрічаються лише два місяці, як вона повідомляє йому, що вагітна. В кінці кліпу виявляється, що вся ця історія була про собак головних героїв.

"Ми прийшли до режисера і сказали: "Хочемо зняти такий же дурнуватий кліп, як і пісня". І нам зняли таке маленьке кіно", - каже один із учасників групи Антон Чілібі.

Привітати хлопців із дебютом прийшли суддя "Х-фактору" Сергій Сосєдов, фіналіст шоу Олексій Кузнєцов та співак Стас Шурінс. Для них та інших гостей група дала 45-хвилинний концерт.

"Дети капитана Гранта" зізнаються, що після шоу стало легше пробитися на сцену.

"Люди побачили по тєлєку і почали впізнавати. Звідси почали слухати музику. Але в нас нема бажання бути вищими чи крутішими за когось. Бо відмінить завтра якийсь всесвітній міністр телебачення і що залишиться? Ми хочемо працювати не для "шлунку", а для серця", - переконують співаки.

Розкручує артистів канал СТБ.

"Вони нам допомагають, за що їм велике дякую. Продюсера як такого в нас нема. Продюсер це такий суворий дядько, який наказує, що робити. А ми хочемо робити те, що самі хочемо. Ще Серьога нам допомагає. Кажуть, із ним важко здружитися. А все просто, перед ним треба тримати слово", - підкреслюють співаки.

Зараз ви читаєте новину «На презентації кліпу учасників "Ікс-фактор" з Сосєдовим загравала зграя дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути