пʼятниця, 26 серпня 2011 17:16

Ірина Білик змінила колір волосся та випускатиме презервативи
11

Фото: Фото прес-служби Mamamusic

Співачка Ірина Білик змінила імідж і вирішила випускати презервативи.

Білик зняла кліп на пісню "Девочка". Зйомки відео тривали два дні. Спершу знімали у мальовничій місцині під Києвом. А на другий день перемістилися на закритий стратегічно важливий об'єкт Трипільської ТЕС, пише ТаблоID.

"Оскільки пісня про стосунки, кохання, то і кліп буде гарним, пристрасним і зовсім новим для нашого шоу-бізнесу", - пообіцяла Білик.

Під час зйомки однієї з найбільш складних сцен у кліпі Білик довелося вистояти три години в холодній воді під пронизливим вітром.

Головним героєм, режисером і стилістом кліпу став Аслан Ахмадов. Цей режисер, стиліст і фотограф відомий своєю співпрацею з Людмилою Гурченко, а також чутками про роман із Білик.

Аслан не тільки розробив сюжетну лінію кліпу, а й запропонував Ірі новий стиль. До речі, у кліпі Білик змінила колір волосся - вона стала брюнеткою.

Робоча група Білик особливо пишається ще й співпрацею з оператором Владом Опельянцем. Російський кінооператор працював над такими картинами, як "Статський радник", "12", "Стомлені сонцем - 2". Окрім того, Влад і раніше працював з Іриною Білик над кліпом на пісню "Навсегда".

У кліпі є ще один головний герой - собака породи Кона Корса на прізвисько Басмач. З ним Ірина познайомилася у Ніцці. Він спеціально прибув на зйомку на приватному літаку кращого друга співачки.

Як повідомляється, прем'єра кліпу Ірини Білик на пісню "Девочка" відбудеться на початку вересня одночасно в Україні та Росії.

Крім того, повідомляється, що Ірина Білик запускає серію рекламної продукції - нові листівки, футболки, значки, а також презервативи "Девочка".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик змінила колір волосся та випускатиме презервативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути